U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

INVESTERINGSAPPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS & GARAGE AAN ZEE

Zonnige en welgelegen appartement (nabij zee & duinen) met garage + voorland (nu geplaveid terras & oprit), stevig en op traditionele wijze gebouwd in 1960. De woning maakt deel uit van een appartementsgebouw gelegen aan de Zeelaan op de wijk Raversijde, met een gevelbreedte van 43,25m op een diepte van 12m, en met een oppervlakte van 519m², en omvattende appartementen, garages en bergplaatsen. Bekend ten kadaster in de Sectie A nr. 0167/00N6P0005 (A1/6/G6), met een kadastraal inkomen van € 647. Benevens de private woning heeft het ook 145/1.000-sten in de grond. Het gebouw paalt van achter aan een garagecomplex. Het heeft een verzorgde voorgevel, tot aan de verdieping afgewerkt met natuursteen, en de rest in witte geglazuurde brieken. De woning zelf heeft een breedte van 7m. op een diepte van 12m, maar de 2 bergplaasten op het gelijkvloers zijn geen eigendom (zie bijhorend plan). Gerenoveerd plat dak in gewapend beton. De plafonds (72 m²) onder het dak zijn perfect geïsoleerd én vernieuwd. De plaatsen werden opnieuw gepleisterd. Vernieuwd buitenschrijnwerk in witte kunststof (PVC) + super-isolerende dubbele beglazing & rolluiken. Nieuwe voordeur en elektrische sectionale poort. De elektrische & sanitaire installaties werden vernieuwd. Nieuw-ingerichte keuken en badkamer. Keramische tegelvloeren in de keuken, living, hall, w.c., badkamer, en terrassen. Laminaat-parket in de slaapkamers. Vooraan 1 autostandplaats of mogelijks een terras te maken. Verhuurd sinds 01/06/2016 aan Sociaal Verhuurkantoor (€ 420,95/m * kan pas vrij van gebruik zijn op 01/06/2025). De gemeenschappelijke kosten (€ 215/jaar) zijn beperkt tot de bijdrage in de premie van de brandverzekering en het ruimen van de beerput.

Het eigendom bestaat uit:
- Gelijkvloers: oprit en zonnig terras (6,75 x 4,60),- inkom- en traphall,- garage (5,08 x 2,36) + ingemaakte kasten, en aardgas- & elektriciteitsteller + zekeringskast,- en stookplaats + aardgasgenerator (Buderus Lagano G124) & boiler, en aansluiting voor wasautomaat ;

- Verdieping: overloop + vestiaire & parlofoon,- toilet,- badkamer met douche en toiletmeubel + ingebouwde lavabo,- living + loggia (22 m²) + sierschouw in natuursteen,- nieuw-ingerichte keuken (4,25 x 1,78) + ingebouwde inox-afwasbak, keramische kookplaat, inox hang-dampkap (nieuwe tegelvloer),- terras,- slaapkamer 1 (3,52 x 3,31) + terrasdeur,- overdekte terras (5,80 x 1,38) + bergkast,- en 2de slaapkamer (3,47 x 3,30).

Gelegen aan de westelijke rand van de Stad, nabij het strand, de ongerepte duinen, en het prachtig natuurpark van het Provinciaal Domein van Walraversijde (Prins Karel). Goede en regelmatige bus- en tramverbinding. Slechts 1 km. van het shoppingscentrum van Middelkerke (Brico, Aldi, Lidl, e.d.m.).

Gezien het eigendom nog 5 jaar verhuurd is, kan geen verminderd tarief verkregen worden.
Notariskosten : 18.470 €


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch