U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

GROTENDEELS VERNIEUWDE WONING MET 3 SLAAPKAMERS TUIN + GARAGE * VERKOCHT IN AMPER 3 WEKEN !

Verzorgde bel-etage woning met een gevelbreedte van 5,31 m op diepte: 14,30 m. De woning heeft een bebouwde oppervlakte van 75,56 m², een benutbare oppervlakte van 202 m² en volume van 609 m³. Traditionelel gebouwd met kelder en roostering op de verdiepingen. Authentieke voorgevel in geel en rode gevelsteen. Gecementeerde achtergevel. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Verzorgd buitenschrijnwerk in kunststof, voorzien van hoogrendementsglas (vaak met verluchtingsventielen). Vernieuwd zadeldak belegd met betonnen dakpannen, goten in lood, 3 veluxramen, onderdak en geïsoleerd met 12 cm rockwol. Vernieuwde platte daken met isolatie. Het terras op de verdieping is voorzien van nieuwe kunststof en houten planken. De gelijkvloerse verdieping is voorzien van nieuwe keramische tegelvloeren. De woonkamer is voorzien van nieuwe santana kurk vloer. Nieuwe laminaat vloerbekleding in de slaapkamers. De plafonds op de verdieping zijn vernieuwd en voorzien van spotjes. Voorzien van stads -en regenwater, elektriciteit, distributie, digitale tv, internet, telefoon, vernieuwde riolering + afvoeren, vernieuwde centrale verwarming d.m.v. condensatieketel ‘Junckers‘ op aardgas + vernieuwde leidingen en verwarmingselementen. De woning is energiezuinig en is voldoende geïsoleerd volgens de normen van 2020, de woning heeft energielabel B. De woning is niet vrij bij akte (= met 20 maanden bezettingsvergoeding).

DEZE WONING OMVAT:

Gelijkvloerse verdieping met : hall met vestiaire (sier elementen),- dubbele garage (28,06 m²) met automatische sectionaal poort en hydrofoor,- wasplaats (2,73 x 3,90) met afgietbak,- berging (achter garage - 4,48 x 1,90),- terras + zongerichte tuin (10,55 x 5,04) ; overloop met terrasdeur,- toilet met vernieuwde hang-wc ; verdieping : overloop met ingemaakte kast,- luchtige woonkamer (8,45 x 3,01) met inbouwcassette (hout), terrasdeur en glazen deur,- open keuken (3,96 x 2) met koelkast, diepvriezer, oven gasbekken, dampkap, vaatwasautomaat, dubbele kunststof afwasbak,- terras (4,06 x 5,31) met trap naar de tuin ; overloop,- toilet met vernieuwd toilet ; tweede verdieping : overloop,- 2-slaapkamers (4,01 x 3,10 – 4,08 x 3,07),- vernieuwde badkamer (3,25 x 1,30) met badkamer meubel + lavabo en kolomkasten, ligbad met douchewand en handdoekradiator ; zolder verdieping : masterbedroom (5,20 x 4,75) met bergkastsen, CV-ruimte ; Kelder verdieping : kelder (8,25 x 1,50) .

Zeer wel gelegen, in een aangename wijk aan de westelijke rand van het centrum van Oostende (tussen Petit-Paris en Sint-Jan) nabij het Vogelzangpark en de Sint-Janskerk. Aan een pleintje met speeltuin. Goede bereikbaarheid: op 1,6 km van de snelweg, op 1,70 km van het station, op 320 m van een bushalte, op 1,2 km van het strand, op 150 m van winkels, Er is een school en kinderopvang in de straat.

Notariskosten : voor eerste en enige gezinswoning: 21.650 € of in alle andere gevallen : 29.150 €


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch