U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

VERZORGDE & WELGELEGEN BEL-ETAGE + GARAGE & TUINTJE

Ruim en goed onderhouden ééngezinswoning, stevig en op traditionele wijze gebouwd in 1970, op een perceel bouwgrond van 6 m op 26,17 m. Stevige funderingen & vloerplaat in gewapend beton, en betonnen gewelven op de verdiepingen. Verzorgde voorgevel, voorzien van natuursteenbezetting tot aan de verdieping, en bovenaan: een paramentmetselwerk van gele gevelsteen. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Platdak, belegd met roofing. Verzorgd buitenschrijnwerk in Meranti hout, grotendeels voorzien van dubbele beglazing (de ramen beneden zijn voorzien van PVC-rolluiken). Betegelde parking, voetpad, en terras. Fineer-eiken binnendeuren. Marmeren venstertabletten. Het huis heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 183 m², en een beschermd volume van 532 m³. Voorzien van stads- en regenwater, elektriciteit, teledistributie, aardgas, riolering, en centrale verwarming- & warmwaterdistributie d.m.v. aardgas-generator “Vaillant”. Vrij bij akte. Alle zonnewering + louverdrape, gordijnen en overgordijnen blijven.

Het eigendom omvat:

* Gelijkvloers: parking & voetpad (natuursteen)- ruime inkom- & traphall met trap in granito (tegelvloer),- garage (5,75 x 3,55) met tellers van water, aardgas & elektriciteit,- bergplaats (3,35 x 1,98) met ingemaakte kasten,- voorraadkelder,- was- & stookplaats (3,68 x 3,30) met douche, afgietbak + handpomp & elektrische boiler, hydrofoor (regenwater), aardgas-generator (+ ingebouwde boiler), en aansluiting voor was- & droogautomaat,- zonneterras (6 x 3),- en zon-gerichte tuin ;
* eerste verdieping: overloop + sas met ingemaakte vestiaire-kasten,- toilet met w.c. + lavabo (witte faience),- L-vormige living (33 m²) met plafond in kastanje-houten-planchetten,- keuken (3,58 x 2,16) met U-vormig keukenblok (onder- en bovenkasten in formica) + dubbele inox afwasbak, en dampkap ;
* tweede verdieping: overloop,- badkamer met ligbad, lavabo, bidet, en w.c.,- voor-slaapkamer (4,63 x 2,75) met aanbouw-dressingkasten,- kinderkamer (3,32 x 2,75) + aanbouw-dressingkasten,- en achter-slaapkamer (4,64 x 3,60).

Zonnig en welgelegen in een aangename & voorname woonwijk aan de rand van de Stad-à-Zee (halverwege Sint-Jan en de wijk ‘Mariakerke). Op amper een boogscheut van de standingrijke verkaveling ‘Koninginnedal’ en bushalte, en op wandelafstand van de Zeedijk (Mariakerke) en stadscentrum. Amper 500 m. van de Wellington Golf- en renbaan. Nabij winkels en supermarkten.

Notariskosten: - gezinswoning: € 22.014 ; - in alle andere gevallen : € 29.664

Gekadastreerd in de Vierde Afdeling, Sectie A, nummer 0209/00V002, voor een oppervlakte van 157 m², en hebbende een niet-geïndexeerd Kadastraal Inkomen van € 1.075.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch