U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8470 Gistel

Omschrijving

WELGELEGEN BEDRIJFSCOMPLEX * VERKOCHT BINNEN DE 6 WEKEN AAN DE VRAAGPRIJS !

Dit eigendom is gelegen in een woningbouwgebied, en heeft een formidabele commerciële meerwaarde door zijn grote perceelbreedte aan de grote baan, alsmede gezien het gelegen is langs de drukste verkeersader van Gistel (verbindingsweg Oostende-Torhout) en het een zeer goede bereikbaarheid heeft via de E40. Dit project is o.m. bestemd voor een verkaveling van ééngezinswoningen, zorgwoningen, handel (met uitsluiting van shopping en food), Stock Americain (doe-het-zelf-zaak is er niet in Gistel), diensten, openbare voorzieningen, kantoren, horeca, transportbedrijven, e.d.m. Het complex heeft een totale oppervlakte van 4.500 m², een breedte van 36 m. langs de Oostendse Baan en 62,48 m. achteraan, een bebouwde oppervlakte van 1.468 m², een terreinbezetting van 33 %, en omvat 3 kadastrale percelen, waaronder :
1. Woonhuis (651 m²) + tuin & parking (31 x 10). Bruikbare vloeroppervlakte: 244 m². Funderingen in gewapend beton, Gevels en binnenmuren in baksteen. Vloeren in gewapend beton. Verdieping: houten ribbenvloer + planken. Zadeldak met houten gebinte + onderdak, en gebakken aarden pannen. Buiten- en binnenschrijnwerk in hout. Keramische tegelvloeren. Centrale verwarming (op mazout) met radiatoren. Houtkachel, huishoudelijke elektrische installatie, en beperkte sanitaire voorzieningen en keukeninrichting.
2. Aanpalende garage-werkplaats (844 m²), met funderingen in gewapend beton, gevels in baksteen. Zadeldak met houten gebinte en gebakken aarden pannen. * Bijgebouw 1: betonskeletstructuur met invulwanden in geprefabriceerde cellenbetonpanelen op een plint in gewapend beton. Zadeldak met geprefabriceerde spanten in gewapend beton en vezelcemetgolfplaten. * Bijgebouw 2: betonskeletstructuur met invulwanden in metselwerk van snelbouw en een buitgevel in metselwerk van baksteen. Licht-hellend dak met een draagstructuur van houten gelamelleerde liggers en vezelcement-golfplaten. * Bijgebouw 3: gevels in betonblokken. Vloeren in gewapend beton. Licht hellend dak met een houten roostering en vezelcementgolfplaten. Buitenschrijnwerk in staal en aluminium. Betonvloer met gepolierde deklaag. Industriële elektrische installatie.
3. Achterperceel (3.005 m²) met werkplein, loods (480 m²) + garage (26 m²), en oprit. Funderingen in gewapend beton. Betonskeletstructuur met invulwanden in geprefabriceerde cellenbetonpanelen op een plint in gewapend beton. Voorgevel: gedeeltelijk open gevelstructuur. Vloeren in gewapend beton. Zadeldak met een gebinte van geprefabriceerde spanten in gewapend beton en vezelcementgolfplaten. Betonvloer met gepolierde deklaag. Industriële elektrische installatie.

De percelen zijn opgenomen in het grondeninformatieregister, en zijn risicogronden. Er moeten op deze gronden geen verdere maatregelen worden uitgevoerd en geen beschrijvende bodemonderzoeken uitgevoerd worden.

Uiterst commercieel gelegen ten westen van ’t centrum. Zéér vlot bereikbaar via de N33. Afstand tot E40 en ’t centrum: 2 km.

Notariskosten : € 73.970


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch