U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

Charmant “Triplex appartement” in authentieke interbellum burgerwoning met parkzicht.

Dit volledig gerenoveerd 3 slaapkamer appartement biedt de perfecte combinatie van klassieke charme en moderne luxe. Het ruime triplex appartement is gelegen in een woning met originele art-deco elementen en geeft u de kans om te genieten van de harmonie tussen historische elegantie en eigentijds comfort.

Het appartement is ingedeeld als volgt: Inkomhall met authentieke eiken trap dewelke doorloopt tot aan de tweede verdieping- tussenverdiep met toilet met zicht op het terras.
– op de eerste verdieping betreden we de ruime lichtrijke woonkamer vanwaar u geniet van het aangenaam parkzicht – open keuken met eetruimte dewelke volledig is ingericht met hoogwaardige toestellen. Aansluitend is er een bijkeuken voorzien, die indien gewenst ook ingericht kan worden als handige kantoorruimte of extra opslagruimte – op dit verdiep bevindt zich tevens de toegang tot het aangenaam terras vanwaar u kan genieten van de zon.
– op de tweede verdieping betreden we een heel mooie en aangename overloop met toegang tot de masterbedroom, badkamer en de wasplaats/dressing. De masterbedroom geniet een subliem parkzicht en is momenteel zo ingericht dat u hier werkelijk kan genieten – badkamer met ruime inloopdouche, lavabo-meubel, toilet.
- derde verdiep: hier bevinden zich nog 2 aangename slaapkamers.

Dit pand is gelegen aan een park met prachtig groen zicht en gratis parkeergelegenheid en dit op 1 km wandelen van strand & zee. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik, waaronder winkels, restaurants en openbaar vervoer. Het centrum van de stad is op wandelafstand gelegen. Vlotte verbinding met de A10.

De extra troeven van dit appartement is de prachtige plankenvloer die zich door de hele woning uitstrekt, de hoge plafonds die een gevoel van grootsheid geven en de ruimtelijkheid benadrukken, de smaakvolle renovatie die veel sfeer creëert en het prachtig groen zicht maken van deze woning een unicum.
Plan vandaag nog uw bezoek in!
EPC- label B!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch