U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

ZONNIG GEORIENTEERD & VERNIEUWD APPARTEMENT + ZONNETERRAS NABIJ ZEE * SNEL VERKOCHT

In een kleinschalig en residentieel gelegen meergezinswoning, gelegen aan de rand van de Stad-à-Zee en nabij talrijke winkels en het openbaar vervoer (bushalte voor de deur). Deze residentie werd stevig en op traditionele wijze opgetrokken in 1964, op een perceel bouwgrond van 55 m² * en met een breedte van 7 m. Dit gebouw omvat een kantoor op het gelijkvloers en op de 1ste tot en met de 3de verdieping: elk één appartement. Verzorgde voorgevel in een parament metselwerk van witte geglazuurde gevelsteen. Vernieuwd en geïsoleerd plat dak. De vrije zijgevel is bekleed met ruitleien. Geïsoleerde achtergevel, bekleed met slidings in kunststof. Vernieuwd buitenschrijnwerk in witte kunststof (PVC) + dubbele beglazing. Geen lift voorzien in het gebouw en geen syndicus (dus weinig algemene kosten). Mogelijkheid om een garage te huren op amper een boogscheut van de woning (à € 70/m.)

Het betreft het appartement op de eerste verdieping en verder begrijpende :

Inkom,- toilet met hang-wc,- lichtrijke woonkamer (6,10 x 3,95) met loggia + open zicht en open keuken voorzien van een prachtige keukenblok in wit-glanzende keukenplaat + ingebouwde keramische kookplaat, dampkap, dubbel inox afwasbak en retro koelkast 'Frilec',- balkon (glas wordt vernieuwd),- tussenhall (2,85 x 2,10) met vestiairekast (kan overgenomen worden),- badkamer (2,787 x 1,30) met regendouche + glazen deur, badkamer meubel + ingebouwde lavabo en spiegelkast,- slaapkamer (3,79 x 3,16) met terras-schuifraam (+ vliegenraam) en met nis + elektrische boiler & aansluiting voor wasautomaat,- en recent vernieuwd zonneterras (3 x 2,70) zuid-gericht met zon van ’s morgens tot ca 16 u. (vloer in bankirai planken).

De living heeft een verlaagd plafond + inbouwspotjes en wordt verwarmd met een warmteaccumulator. Prachtig open zicht vanuit de woonkamer (praktisch geen vis-à-vis). Alle woonvertrekken zijn voorzien van laminaat-parket. Voorzien van stadswater, elektriciteit (nieuwe dag- & nachtteller), telefoon, distributie, internet (telenet/proximus), individuele elektrische verwarming & warmwaterdistributie (d.m.v. elektrische boiler 150 L.).

Zonnig & welgelegen, aan de zuid-westrand van de Stad-à-Zee, op de wijk Sint-Jan. Gelegen op amper een boogscheut van de basisschool Astrid Van Imschoot + Sint-Andreas en de Sint Janskerk, op 500m. van het Shoppingscentrum Torhoutsesteenweg, op 1,5 km. van het strand van Mariakerke en op 2,50 km. van het stadscentrum. Goede en regelmatige busverbinding.
Ideaal als starter appartement/belegging of tweede verblijf.

Notariskosten : gezinswoning: € 5.370,00 ; - in alle andere gevallen : € 21.188,00.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch