U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

APPARTEMENT MET 3 RUIME SLAAPKAMERS + ZONNIG TERRAS EN MET PRACHTIG ZICHT OP STRAND, ZEE & WANDELPROMENADE * VERKOCHT BINNEN DE WEEK, EN AAN DE VRAAGPRIJS *

De Residentie “EDEN ROC” is een goedonderhouden appartementsgebouw en is schitterend gelegen a/d zeedijk van Mariakerke. Recentelijk werd de inkomhal volledig vernieuwd, zijn er 2 nieuwe liften van het merk Kone geïnstalleerd, werd het dak vernieuwd en geïsoleerd (a/d de Vlaamse dakisolatienorm), werden de voor- en achtergevel gerenoveerd, en werd de collectieve centrale verwarming en warmwaterdestributie (op aardgas) vernieuwd. Gemeenschappelijke fietsenbergplaatsen. Mogelijkheid om een garagebox aan te kopen in de Residentie Equus (juist achter de hoek).Tegen de prijs van 59.500 euro.

Het betreft het appartement in het midden op de 2de verdieping, met living uitgevend op de Zeedijk en slaapkamers op de binnenkoer, en omvattende:

hall met gepantserde deur + parlofoon, en vestiairekast,- living (6,28 x 4,75) met panoramisch zicht op strand & zee,- praktisch-ingerichte keuken (3,15 x 2,19) met U-vormige keukenblok + ingebouwde halogeen-kookplaat, dampkap, oven, vaatwasautomaat, grote frigo (+ diepvriesvak), en afwasbak,- nachthal,- toilet,- badkamer met douche, toiletmeubel + lavabo, spiegel- & linnenkast, en wasautomaat,- berging,- slaapkamer 1 (4 x 2,90) + terrasdeur,- zonneterras (2,20 x 1,28),- 2de slaapkamer (5,41 x 3,19) met toiletmeubel + ingebouwde lavabo,- 3de slaapkamer ( 4 x 3,27),- en kelderberging nr. 10 (2,10 x 0,97).

Het appartement heeft 50/1.700sten in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond, en is vrij bij akte. Benutbare oppervlakte: 104,36 m² * beschermd volume: 303,25 m³. Eiken parket in de living, hal en gang. Keramische tegelvloer in de keuken, w.c., en badkamer. De ramen in de living zijn 4,70 m. breed, en laten je ’s avonds genieten van de prachtigste zonsondergangen. Algemene Onkosten = € 140/m. (verbruik warmwater en verwarming inbegrepen).

Uniek en optimaal gelegen, nabij het centrum van Mariakerke, tramhalte (om de 10 minuten tram naar ’t Stadscentrum), het nieuw Stedelijk Zwembad, Hippodroom & Wellingtongolfcourt, Kinepolis, en bibliotheek. Op wandelafstand van de Casino en het commercieel centrum.

* PRIJS : € 385.000 *

Notariskosten :
- voor de gezinswoning: € 16.178 ;
- in alle andere gevallen : € 50.828.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch