U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

MOOI 1 SLAAPKAMER APPARTEMENT BIJ DE ZEEDIJK IN HARTJE OOSTENDE

De residentie ‘EUROPACENTRUM I’ is een woontoren in het hartje van Oostende, gebouwd in een bouwstijl van Moderne Architectuur, met een hoogte van 104 m. en 35 verdiepingen. Gebouwd in 1969, op een perceel bouwgrond van 1969 m² en begrensd door de Vlaanderenstraat, de Langestraat, de Christinastraat en de Van Iseghemlaan. Buitenschrijnwerk in Merantihout + dubbele beglazing. Gemeenschappelijke fietsenberging.

Het betreft de studio type S gelegen op de zesde verdieping (uitgevend op de Van Iseghemlaan), met nummer 284, en omvat:

a) in private eigendom en uitsluitende eigendom :
gepantserde inkomdeur + judasoog (tussen de trap hall en de private inkomsas),- inkomhall (4,01 x 0,96) + videofoon),- lichtrijke woonkamer (5,35 x 4) met toegang naar het terras),- keuken (2,39 x 1,40) met L-vormige keukenblok (onder- en bovenkasten in grijze meubelplaat) + ingebouwde dubbel inox-afwasbak, koelkast, keramische kookplaat, dampkap, oven en wasautomaat * elektrische boiler, en nis met legplanken + zekeringskast),- terras (5,04 x 1,03),- slaapkamer (5,27 x 1,75),- badkamer (1,97 x 1,30) met toiletmeubel + ingebouwde lavabo, w.c. en in-loop-douche (nieuwe keramische tegelvloer en faience),- en op de vierde verdieping de berging nummer 284 (1,34 x 1,27).

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid :

Eénenvijftig/vierentwintigduizend honderd vierenveertigsten (51/24.144) van de gemene delen van het Complex, waarvan de grond.

Van deze studio werd een appartement gemaakt met één slaapkamer. Met weinig kosten kan hiervan weer een grote studio gemaakt worden met een living van 31 m². De keuken en de badkamer werden enkele jaren geleden vernieuwd. Nieuw laminaat-parket in de living, slaapkamer, en keuken. Benutbare vloeroppervlakte: 47 m² * beschermd volume: 149 m³. Verhuurbaar à € 550/m. Onmiddellijk vrij. Voorzien van videofoon, stadswater, elektriciteit, teledistributie, telefoon en van elektrische verwarmings- en warmwaterdistributie.

Maandelijkse algemene onkosten = 153 euro p/m.

Gelegen in het historisch centrum van Oostende, pal aan de winkelstraten, en op slechts 60 m. van het strand. Nabij James Ensorhuis, Spar, B-Post, Casino, Wapenplein, pier, en visserskaai.

Notariskosten : voor eerste en enige woning & hoofdverblijfplaats : €4.418,82 of in alle andere gevallen: € 17.973,82.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch