U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

LUCHTIG 2-SLPK-APPARTEMENT MET ZONNIG TERRAS (AAN DE RAND VAN STAD)


Goed onderhouden en kleinschalig appartement op 3de verdieping, omvattende:
a)gelijkvloers: met inkom- & tussenhall, traphall, 2 garages, en stookruimte. Verzorgde voorgevel in wit geglazuurde gevelsteen en onderste gedeelte in leisteen. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Recentelijk gerenoveerd plat dak, perfect afgewerkt met EPDM MASTER SYSTEMS, en voorzien van isolatie powerdeck F 120 mmm (conform de Vlaamse dakisolatienorm). Het betreft het appartement op de derde verdieping

A) IN PRIVATIEVE EIGENDOM :

Hall met inbouwkast),- toilet,- living (6,90 x 4,15) met sierschouw),- keuken met kasten, werkblad in kunststof, spoelbak, elektrische kookplaat, oven, dampkap en nis voor wasautomaat en droogkast),- berging),- badkamer met wastafel, zitbad en elektrische boiler (50 L.),- bergkast, slaapkamer 1 (3,25 x 3,15),- slaapkamer 2 (3,45 x 3,15) met terrasdeur),- zongericht terras van (11:00 tot 20:00) (0,90 x 6,30).

B) IN MEDEEIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID:

Appartement: 300 /1.000-sten in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

De bewoonbare oppervlakte bedraagt 80 m². Buitenschrijnwerk in meranti-hout, deels met dubbele beglazing (rolluiken achteraan). Tegelvloeren in de keuken, berging en terras. Laminaat in de woonkamer. Vinyl in de hall, badkamer en toilet. Het appartement is voorzien van parlofoon, stadswater, elektriciteit (dag -en nacht tarief), internet, distributie, digitale tv, telefoon, warmwaterdistributie met een elektrische boiler, gemeenschappelijke centrale verwarming (brander op stookolie). Het appartement is momenteel nog verhuurd. De algemene maandelijkse kosten (w.o. centrale verwarming) bedragen : 50 €/maand. Er is geen syndicus, en ook geen lift.

Voornaam en zeer zonnig gelegen, aan de rand van het stadscentrum, in de aangename wijk: “De Meiboom“. Bij het AZ Damiaan ziekenhuis, het Bosje (Maria-Hendrickapark) en nabij het Kennedy-rondpunt (oprit autosnelweg A10). Slechts 1,2 km van het station.

Notariskosten : voor eerste en enige gezinswoning: 4.050 € of in alle andere gevallen : 16.705 €


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch