U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

Rustig en energiezuinige Assistentiewoning, met terras nabij de Zee.

De residentie “O’SEA SENIOR CITY CHARME” is een groep van 50 assistentiewoningen met tuin of terras, aangevuld met een cafetaria + zonneterras. Het biedt tevens professionele zorg van het hoogste niveau (in samenwerking met i.mens), en is gelocaliseerd in het project O’Sea welke bestaat uit 7 gebouwen, accommodatie gevend aan 168 woonentiteiten, een ondergrondse parking met 28 garageboxen, 172 autostandplaatsen, 85 private bergingen, en 182 fietsenstallingen. Het project is ontworpen op een grond van 29.595 m², uitgevend op de Troonstraat, Northlaan, en Leopold Van Tyghemlaan. Een erkende assistentiewoning is aangepast aan de noden van het ouder worden. Het is een comfortabele en rolstoeltoegankelijke woonst die voldoet aan de wetgeving die de overheid heeft opgesteld. Als 65-plusser kunt u zelfstandig wonen, ook wanneer het wat moeilijker gaat. Dankzij het permanente zorgaanbod bent u zeker dat u 24u/24 hulp krijgt. Denkt u aan een assistentiewoning als interessante investering of om zelf van te genieten, nu of later ? Dan biedt O’Sea Senior City u alles wat u maar kunt wensen. U kunt er elke dag rekenen op een professionele beheerinstantie die actief is in de thuiszorg en een ruim dienstenpakket aanbiedt. Denk maar aan een woonassistent waarbij u terecht kunt met al uw vragen, het organiseren van crisis- en overbruggingszorg wanneer u in nood verkeert, het beheren van de residentie, en nog zoveel meer… Op het eerste gezicht verschillen de assistentiewoningen maar weinig van een hedendaagse appartement. Wie echter beter kijkt, zal verschillende ergonomische ingrepen opmerken aan de inrichting. De hele infrastructuur is afgestemd op mogelijke wijzigingen in uw woonbehoeftes.


Het betreft appartement “AB.02.10” op de 2de verdieping uitgevend op de verzorgde binnentuin, en begrijpende :

hall,- living (6,83 x 4) met videofoon en open keuken + ingebouwde keramische kookplaat, combi-oven, vaatwas, frigo, dampkap, en inox afwasbak,- berging + individuele H.R.+ gaswandgenerator en ventilatiesysteem, zekeringskast, en aansluiting voor was- & droogautomaat,- terras (3,34 x 2,38) + plankenvloer,- badkamer met inloopdouche, hang-w.c., en wastafel & spiegelkast,- en ruime slaapkamer (3,88 x 3,71) ;

Rustig gelegen op amper een boogscheut van de Zeedijk en het strand van Mariakerke. Nabij tram- & bushalte, restaurants & tearooms, winkels, bakkers en slagers, Delhaize, Belfius, Oostende Sea’rena, Diaz Arena, en zwembad.Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch