U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

EEN AANGENAAM WELGELEGEN EN GERIEFLIJK “TWEE-SLAAPKAMERS-APPARTEMENT”

De residentie ‘Parkcorner’ is een keurig appartementsgebouw, stevig en op traditionele wijze opgetrokken in 2001, op een perceel bouwgrond van 333 m². Verzorgde buitengevels in een paramentmetselwerk van genuanceerde gevelbrieken. Het flatgebouw omvat: a) gelijkvloers: kantoor/handelsruimte, een appartement, 18 privatieve bergingen, een fietsenberging en 3 garages * b) 4 verdiepingen: met telkens 3 appartementen. Als gemene ruimten: inkomsas met bel, parlofoons en brievenbussen, inkom- & tussenhal + lift, trappenhal, elektriciteitskast en fietsenberging. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Buitenschrijnwerk in PVC, voorzien van dubbele beglazing. Licht-hellend plat dak, belegd met roofing, en geïsoleerd volgens de Vlaamse dakisolatienorm.
Het betreft het appartement type 03.02, op de derde verdieping, en verder begrijpende:

A) IN PRIVATIEVE EIGENDOM :
Inkomhal,- woonkamer (6,92 x 4,17) met terras-schuifraam, spaarkachel, en open keuken voorzien van L-vormige keukenblok + ingebouwde elektrische kookplaat, oven, dubbele inox spoelbak en frigo,- zonneterras (a/d straatkant),- nachthal,- toilet met w.c. + lavabo,- badkamer met ligbad en toiletmeubel + ingebouwde lavabo en ligbad (marmerachtige faience),- wasplaats (1,20 x 1,25) met elektrische boiler en aansluiting voor was- en droogautmaat,- slaapkamer 1 (3,83 x 3,20),- slaapkamer 2 (3,82 x 2,97),- en privatieve kelderberging nr. 10.

B) IN MEDE-EIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID :
vijfhonderdenvijftig/tienduizendsten (550/10.000-sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

Het ongemeubeld appartement is onmiddellijk vrij van gebruik, en heeft een oppervlakte van ca 95 m², een bruikbare vloeroppervlakte van 79 m² en een beschermd volume van 222 m³. Het is voorzien van videofoon, stadswater, elektriciteit, teledistributie, telefoon, en van een individuele verwarmings- en warmwaterdistributie (elektrische spaarkachels & accumulatoren). Keramische tegelvloeren in alle woonvertrekken en laminaat-parket in de slaapkamers. Nieuwe elektrische boiler onder het keukenaanrecht en recente boiler in de berging. De gordijnen en verlichting in de living zijn inbegrepen in de prijs. Algemene kosten + reservefonds : € 75/m. Verhuurbaar à € 725,00/m.

Welgelegen, aan de westelijke rand van het stadscentrum (ter hoogte van de Hippodroom), in de vernieuwde volkswijk: “Westerkwartier”. Nabij diverse scholen, superette, bushalte, en Academie. Op ca. 850 m van het strand, het stadscentrum, en nieuw Stedelijk Zwembad, de Wellington Golf- & renbaan.

Notariskosten : eerste & enige gezinswoning : 5.645 € * in alle andere gevallen : 19.820 €


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch