U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

WELGELEGEN “2-SLAAPKAMERS APPARTEMENT” EN AUTOSTANDPLAATS * VERKOCHT OP DE EERSTE BEZOEKDAG AAN DE VRAAGPRIJS !!

De residentie ‘Zeewind’ is een keurig appartementsgebouw, stevig en op traditionele wijze opgetrokken. Het omvat: a) kelderverdieping: met chauffagekelder, vuilniskelder, sas en detachement, hoogspanningscabine, de keldergang, de brandtrap, de manoeuvreerruimte voor wagens, fietsenbergplaats, oprit en 23 autostandplaatsen; * b) gelijkvloers: met inkom- & tussenhall, traphall, de bergplaatsen voor kinderwagens, de vuilniskamers en de oprit voor wagens met poort en 6 appartementen (type A en type B), verdeeld in 3 secties (links, midden en rechts in het gebouw) * c) 3 verdiepingen: met telkens 6 appartementen (type A en type B), verdeeld in 3 secties (links, midden en rechts). Verzorgde voorgevel in silexdallen. Gerenoveerde achtergevel en zonneterrassen. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Vernieuwd plat dak, met roofing en isolatie (voldoet aan de Vlaamse isolatienormen).

Het appartement op de tweede verdieping rechts van de Residentie Zeewind I :

A) IN PRIVATIEVE EIGENDOM :
hall met videofoon + belinstallatie,- woonkamer (4 x 5,31),- aansluitende keuken (3,17 x 1,75) met keukenblok + ingebouwde ceramische kookplaat, inox dampkap, en inox afwasbak,- toilet,- berging met elektriciteitskast en verluchtingsventiel,- slaapkamer 1 (4 x 2,80) met terrasdeur,- zonneterras (3,25 x 1,11),- slaapkamer 2 (4 x 3),- badkamer met ligbad en toiletmeubel + ingebouwde lavabo,- ondergrondse autostaanplaats nummer 10.
B) IN MEDE-EIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID:
Tien/tweehonderddertigsten (10/230-sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.
Recent-vernieuwd buitenschrijnwerk in kunststof (PVC) met super-isolerende beglazing. Marmeren venstertabletten. Laminaatparket in de woonkamer, keuken, badkamer, en slaapkamers. Ceramische tegelvloeren in de hall, toilet, berging, en terras. Bruikbare vloeroppervlakte: 73,38 m² * beschermd volume: 214,27 m³. Het appartement is voorzien van alarmsysteem, videofoon, stadswater, elektriciteit, internet, digitale t.v., telefoon, en collectieve verwarmings- en warmwaterdistributie (digitale caloriemeters * gemeenschappelijke brander op aardgas). Het appartement is vrij bij akte.

Welgelegen aan de rand van de Stad-à-Zee, nabij de villawijk “Jan de Clerck” en “Vogelzang” (in driehoek: ‘Kennedy-rondpunt, Sint Jan en ‘t centrum). Nabij ‘t Bosje (Maria Hendrikapark), apotheek, Delhaize Shop & Go, en het Jetcentercomplex. Gelegen op ca 1,50 km van het stadscentrum en van het strand. Goede & regelmatige busverbinding. Ideale ligging voor mensen die zich snel wensen te verplaatsen.

Notariskosten : voor eerste en enige woning & hoofdverblijfplaats : € 4.650,00 of in alle andere gevallen : € 19.580,00


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch