U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

MOOI-INGERICHT 2-SLPK-APP IN DE BEL-EPOQUEWIJK

Een volledig vernieuwd en schitterend ‘2-slaapkamer-appartement’ met zonneterras en balkon, gelegen op de tweede verdieping van een karaktervol, eclectisch, en volledig gerenoveerd burgerhuis met art nouveaux elementen, stevig & op traditionele wijze gebouwd in het begin van de 19de eeuw, op een perceel bouwgrond met een breedte van 6,50 m. en een diepte van 17,08 m. Deze meergezinswoning omvat: souterrain (kelder) met gemeenschappelijke fietsenberging, bergplaats, 4 private voorraadkelders, en overdekte koer; een bel-etage met 1-slpk.-appartement; 1ste en 2de verdieping met elk een 2-slpk.-appartement ; en een duplex-app. op de bovenste verdiepingen. Volledig vernieuwd zadeldak, geïsoleerd conform norm 2020. Vernieuwd buitenschrijnwerk in kunststof + super-isolerende beglazing.

Het appartement is voorzien van laminaat-parket, en de muren en plafonds zijn vernieuwd en goed geïsoleerd. Inbouwspotjes in de meeste plafonds. Lage gemeenschappelijke kosten (geen syndicus). Voorzien van stadswater, aardgas, nieuwe elektriciteit, internet, videofoon, en individuele centrale verwarming & warmwaterdistributie (d.m.v. aardgas-condensatiewandketel). Gratis parking in de straat voor de bewoners. De koper geniet nog tot 26/11/2029 van de verplichte verzekering (art. 3 van de wet van 31/05/2017) voor de tienjarige aansprakelijkheid van architecten, aannemers en andere dienstverleners in de bouwsector, e omgevingsvergunning werd afgeleverd na 1 juli 2018. Het appartement heeft 234/1.000-sten in de gemene delen, waaronder de grond, en heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 88 m² en een beschermd volume van 242 m³.

BESCHRIJVING: Ruim en gezellig-ingericht appartement 02.01, voorzien van inkomhall,- toilet met hang-w.c.),- ruime woonkamer van 43 m² met salon (4,90 x 4,40) + eetplaats (3,45 x 2,90) & open keuken (11,14 m²) met een U-vormige keukenblok (onder- en bovenkasten in witte meubelplaat) + ingebouwde inductiekookplaat, warme-luchtoven, dampkap, microgolfoven, vaatwasautomaat (Bosch), koelkast, diepvriezer, en inox afwasbak),- berging met nieuwe H.R.-aardgaswandgenerator Vaillant, zekeringskast, en aansluiting wasmachine),-zonneterras (3 x 1,54),- slaapkamer (4,40 x 3,35),- zonnig balkon (2,60 x 0,60),- badkamer met in-loop-douche + douchewand & witte tegels, handdoekradiator en toiletmeubel + dubbele lavabo,- 2de slaapkamer (2,90 x 1,78),- en bergplaats nr. 1 (in het souterrain/kelder).

Gelegen in de befaamde en aangename Bel Époquewijk (één van de oudste wijken van Oostende), op een boogscheut van de Wellington Hippodroom, bibliotheek, het Thermae Palace Hotel, strand & zee. Op wandelafstand van de Koninklijke villa, Japanse tuin, Casino-Kursaal, en het bruisende stadscentrum. Goede en regelmatige tram- & busverbinding.

Notariskosten : voor eerste en enige woning & hoofdverblijfplaats:11.277,50€ of in alle andere gevallen : 31.932,50€


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch