U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

ZONNIG “3-SLPK-APPARTEMENT” MET PARKZICHT * VERKOCHT AAN DE VRAAGPRIJS !!

De residentie ‘GROENZICHT’ is een welgelegen, keurig, en verzorgd appartementsgebouw, gelegen op de hoek van de Stockholmstraat, de Spoorwegstraat en de Kairostraat. Stevig en op traditionele wijze gebouwd in 1976, op een perceel bouwgrond van 468 m². Het omvat: * kelderverdieping met stookplaats, tellerplaats, vuilnislokaal, hoogspanningslokaal, liftkamer, en 26 private bergplaatsen ; * gelijkvloers met 2 inkom- & tussenhallen + lift, trap, en 3 winkels waarvan 2 met appartement ; * 4 verdiepingen met telkens 5 appartementen ; * en 5de verdiep met penthouse. Recentelijk werden de 2 liften & stookinstallatie + boilers vernieuwd, alsook de terras-balustrades, en werd het platdak gerenoveerd en geïsoleerd. Het tekoopgesteld appartement is gelegen op de 2de verdieping a/d kant van de Spoorwegstraat (rechtover het Park), en is toegankelijk via de gemeenschappelijke inkomhal a/d Stockholmstraat. De keuken & badkamer, en de elektrische installatie werden gans vernieuwd. Alle vertrekken zijn voorzien van een duurzaam en mooi laminaat. Buitenschrijnwerk in Merantihout (wit-geschilderd aan de binnenkant) + dubbele beglazing. Vanuit de living en voor-slaapkamer heeft men een subliem zicht op het Aimée Thononpark, en heeft men van ’s morgensvroeg tot ca 16 u. de zon. Bruikbare vloeroppervlakte: 104,37 m², * Beschermd volume: 266,15 m³. Voorzien van stadswater, elektriciteit, teledistributie, telefoon, parlofoon, gemeenschappelijke centrale verwarming & warmwaterdistributie, rookmelders, en riolering.

Het betreft het appartement nr. 3/C, op de tweede verdieping, en omvattende :
A) IN PRIVATIEVE EIGENDOM :
hal (3,22) + ingebouwde vestiairekasten,- toilet met w.c. + ventilator,- zonnige & luchtige living (6 x 5,18) met eiken plafond (wit-geschilderd) + inbouwspotjes,- vernieuwde keuken (3,50 x 1,92) met onder- en bovenkasten + ingebouwde keramische kookplaat, dampkap, combi-oven, vaatwasautomaat en inox afwasbak,- terras (2,16 m²),- nachthal (3,50 x 0,90),- voor-slaapkamer (4 x 3),- vernieuwde badkamer (3,50 x 2,02) met in-loop-douche, w.c., en toiletmeubel + ingebouwde lavabo, en aansluiting voor was- en droogautomaat,- achter-slaapkamer (4,10 x 3),- 2de achter-slaapkamer (4 x 3,50),- en kelderberging nr. 23/C (3,60 x 1,52) ;
B) IN MEDEEIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID:
Honderdendrie/tweeduizend vierhonderdvijftienden (103/2.415-sten) in de gemene delen van het gebouw, waaronder de grond.

Mooi & zeer centraal gelegen op amper een boogscheut van het Stadhuis, de Mercator-jachthaven, en de winkelstraat Alfons Pieterslaan. Op wandelafstand van ’t Bosje (Maria-Hendrikapark), het stadspark, de oude stad en allerlei bezienswaardigheden.

Notariskosten : voor eerste en enige woning & hoofdverblijfplaats : 17.800 € of in alle andere gevallen : 26.980 €


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch