U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

"GEMEUBELD 2 SLPK-APPARTEMENT", UITSTEKEND GELEGEN IN HARTJE “OUD OOSTENDE”

De residentie “Ravelingen” is een keurig appartementsgebouw, welke stevig en op traditionele wijze opgetrokken werd in 1976, op een perceel bouwgrond van 132 m² * met een breedte van 6 m. en een diepte van 22 m. Voorgevel in een paramentsmetselwerk van bruine façadebrieken en loggia op ieder verdieping. Achtergevel in rode brieken. Vrije zijgevels, bezet met ruitleien. Het flatgebouw omvat: * kelderverdieping met stookplaats, tellerkelder, en 9 privé-bergings ; * gelijkvloers met vernieuwde inkomhal + bel- en videofoon, traphal + gerenoveerde lift, tellerplaats, en appartement + garage met sectionale poort ; * 6 verdiepingen met elk één 2-slaapkamer-appartement ; * en technisch verdiep met studio. Het werkkapitaal dat dient om de gewone gemeenschappelijke kosten te dekken bedraagt € 1.115 waarin het tekoopgesteld appartement een aandeel heeft van € 136. Er is actueel een reservefonds van € 35.726, ter financiering van vervangen stijgleidingen en dakisolatienorm 2020.

Het appartement heeft een zuidgericht terras a/d achterzijde. Vanuit de living en keuken heeft men een mooi zijdeling zicht op de Mercator-Jachthaven. Vernieuwd buitenschrijnwerk in kunststof (PVC) + dubbele beglazing. Keramische tegelvloer in hal, keuken, w.c. & badkamer, * en novilon in de slaapkamers. Voorzien van stadswater, elektriciteit, teledistributie, telefoon, videofoon, en gemeenschappelijke centrale verwarming- & warmwaterdistributie d.m.v. een aardgas-generator. Bruikbare vloeroppervlakte: 70 m² * beschermd volume: 196 m³.

Het appartement nr. 2 op de 2de verdieping met medegaande kelder nr. 2, begrijpende :
A) IN PRIVATIEVE EIGENDOM :
Inkomhal,- woonkamer + loggia (6,80 x 3,46),- keuken (4,35 x 1,90) met videofoon, en sierlijke keukenblok met onder- en bovenkasten (in witte meubelplaat) + ingebouwde keramische kookplaat, dampkap, oven, frigo, en inox-afwasbak (witte faience),- badkamer met ligbad en toiletmeubel + ingebouwde lavabo,- toilet met w.c.,- slaapkamer (3,92 x 3,02) met terrasdeur,- logeerkamer (3,90 x 2,35),- vernieuwde zonneterras (3,22 x 1,02) met nis voor kuisgerief (aluminium ballustrade + plankenvloer in hardhout)- en kelderberging nr. 2 ;
B) IN MEDE-EIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID:
(122/1.000-sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

Uniek en optimaal gelegen in het hartje van Oud Oostende, en op amper een boogscheut van de Mercator-Jachthaven. Nabij de St. Petrus & Pauluskerk, het winkelcentrum, en tal van restaurants. Op wandelafstand van het station en het strand.

Notariskosten : voor eerste en enige woning & hoofdverblijfplaats : 6.170 € of in alle andere gevallen : 17.350 €


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch