U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

ZONNIG & KNAP-GERENOVEERD 1-SLPK-APPARTEMENT

De residentie ‘Golden Sand’ is een keurig flatgebouw, stevig en op traditionele wijze opgetrokken in 1980, op een perceel grond van 1.065 m², palende a/d Zeedijk met een breedte van 21 m. en 45 m. a/d Marie-Joséstraat. Fietsenbergplaats + aparte ruimte voor vuilnis. Buitenschrijnwerk in dark red Meranti hout + dubbele beglazing. De gevels & terrassen a/d Zeedijk werden recentelijk gerenoveerd. De lift is aangepast aan de normen van vandaag. De daken werden geïsoleerd en gerenoveerd.
Het tekoopgesteld appartement is zuidgericht, werd over 5 jaar gans gestript en gerenoveerd, en heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 43 m² en een beschermd volume van 117 m³. Nieuwe & mooie ceramieke tegelvloeren in alle vertrekken. Prachtige en duurzame keukeninrichting, met 2 keukenblokken voorzien van onder- en bovenkasten in witte meubelplaat + werktabletten & muurbezetting in granietsteen. Ruime & vernieuwde gemeenschappelijke inkomhal met dito brievenbussen en bel & parlofooninstallatie. Het appartement is voorzien van parlofoon, stadswater, elektriciteit, teledistributie, telefoon, en individuele verwarming (d.m.v. elektrische convectoren). De algemene kosten bedragen € 43/m. Vrij bij akte.

Het betreft het appartement nr. 2/2, op de 2de verdieping, aan de achterzijde van het gebouw en begrijpende:

A) IN PRIVATIEVE EIGENDOM :
inkomhal met nieuwe ingemaakte vestiairekasten (+ zekeringkast & elektrische boiler),- zonnige woonkamer (7,10 x 3,10) uitgevend op de binnenkoer, met parlofoon, 2 elektrische convectoren, luster, plafonnier & wandarmatuur, én met open keuken + ingebouwde afwasautomaat, frigo, diepvriezer, dubbele inox afwasbak, elektrische kookplaat, dampkap, en oven,- zonneterras (3,19 x 0,90) in silexsteen + metalen balustrade + glaswerk,- en ruime slaapkamer (4 x 3,06) met dubbel bed, kleerkast + spiegel-schuifdeuren, commodekast + spiegel, mooie luster, en elektrische convector,- en vernieuwde badkamer met in-loop-douche, lavabo, ligbad, hang-w.c., spiegelkast, linnenkast, en elektrische straalradiator (sierlijke faience) ;

B) IN MEDE-EIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID:
20/1.190-sten in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

Gelegen aan de westelijke rand van de Stad à Zee (net voorbij Mariakerke), hoekvormend met de Zeedijk, en op amper een boogscheut van strand & zee, en nabij de ongerepte duinen en van het Provinciaal Domein van Walraversijde (vroegere domein van Prins Karel). Slechts 5 à 6 km van het stadscentrum (goede en regelmatige bus- en tramverbinding). Slechts 1 km. van het shoppingscentrum van Middelkerke.

Notariskosten : voor eerste en enige woning & hoofdverblijfplaats : 4.865 € of in alle andere gevallen : 15.265 €


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch