U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

ZONNIG & WELGELEGEN 2-SLPK-APPARTEMENT (GARAGE KAN BIJGEKOCHT WORDEN)

De residentie ‘Hof ter Zee’ is een keurig appartementsgebouw, stevig en op traditionele wijze opgetrokken in 1990, op een perceel bouwgrond van 1.543,12 m², en is uiterst gunstig en toeristisch gelegen, op amper 100 m. van de Zeedijk van Mariakerke. Het gebouw omvat : * a) kelderverdiep: met fietsenbergplaats, tellerlokaal, 20 garages, en 19 private bergingen ; * b) gelijkvloers: met inkom + portiek (+ videofoon + bel & parlofoon en brievenbussen), gang + lift + trapzaal, 2 studio’s, 2 appartementen en een vastgoedkantoor * c) 7 verdiepingen: met elk 3 studio’s en 4 appartementen; * d) dakverdieping: met 2 appartementen.

Vier vrije en verzorgde gevels, voorzien van een gevoegd parament, uitgevoerd in bruine genuanceerde gevelstenen. Vernieuwd buitenschrijnwerk in kunststof (PVC) + dubbele beglazing. Plat dak, belegd met roofing en geïsoleerd. Het voetpad en de terrassen zijn belegd met silexsteen. Het appartement heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 78 m² (+ 16 m² terrassen), en een beschermd volume van 217 m³. Het geniet van een uiterst zonnige oriëntatie (zon van ’s morgens tot 16 u. ). Vanuit de living en vooral van op de terrassen heeft men een prachtig, open en uniek zicht op de Renbaan en Wellington Golf. Vlakke geschilderde binnendeuren met wit gelakte deurlijsten in metaal. Keramische tegelvloer (wit) in alle vertrekken. Voorzien van stadswater, elektriciteit (dag- en nachttarief), teledistributie, internet, telefoon, videofoon, en elektrische convectoren.

Mogelijkheid tot aankoop van een garagebox nr. 3 (5,71 x 2,86) à € 55.000,00 (in het souterrain van de Residentie).

Het betreft het hoek-appartement nr. 506, op de 5de verdieping (oost-zuid gericht) en verder begrijpende:

Living (30 m²) + videofoon,- hoek-terrassen (16 m²) + alu-balustrade + gefumeerd glas,- half-open keuken (2,40 x 1,80) met L-vormige keukenblok + ingebouwde inox afwasbak, frigo, oven, elektrische kookplaat, en dampkap (marmeren faience),- inkomhal,- berging + elektrische boiler en aansluiting wasautomaat,- toilet (marmeren faience),- badkamer met ligbad en toiletmeubel + 2 ingebouwde lavabo’s (marmeren faience),- en 2 slaapkamers (elk 3,60 x 3) met TV-aansluiting.

Zéér zonnig en toeristisch gelegen, op amper een boogscheut van de Zeedijk en het strand van Mariakerke. Gelegen tussen de Zeedijk en de Wellington Renbaan, en tussen het toeristisch centrum van Mariakerke en de Koninklijke villa. Nabij tramhalte, Delhaize, Mediamarkt, Belfius, Oostende Sea’rena, Versluys Arena, nieuw zwembad, en Lidl. Op wandelafstand van Kinepolis, Hippodroom, en Casino.

Notariskosten : voor eerste en enige woning: 10.885 € of in alle andere gevallen : 24.885 € (zonder garage)
Notariskosten : voor eerste en enige woning: 20.075 € of in alle andere gevallen : 30.675 € (met garage)


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch