U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

ZÉÉR ZONNIG "2 SLPK-APPARTEMENT" * VERKOCHT IN AMPER 15 DAGEN !

De residentie ‘Leopold II’ is een keurig appartementsgebouw, stevig en op traditionele wijze opgetrokken in 1967, op een perceel bouwgrond van 299 m². Dit flatgebouw omvat: a) kelderverdieping: de liftkoker, de trapzaal, lokaal met tellers, fietsenbergplaats, doorgangen en 7 kleine en 7 grote private provisiekelders ; * b) gelijkvloers: met inkom- & tussenhal, lift, traphal, de aera’s, koer en appartement met bureel* c) 6 verdiepingen: met telkens 2 appartementen, 1 studio op de 7de verdieping. Voorgevel in arduin. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Het hoofddak werd recentelijk gans gerenoveerd en geïsoleerd. De spouwen van de voor- en achtergevel zijn geïsoleerd. Het appartement is vrij bij akte, en heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 100,27 m² en een beschermd volume van 283 m³. Buitenschrijnwerk deels in PVC, deels in Merantihout, voorzien van dubbele beglazing. De voorterras + balustrades, en de keuken werden recentelijk vernieuwd. Keramische tegelvloer in de hall, keuken, badkamer, sas, toilet en terrassen. Vasttapijt in de living en slaapkamers. Marmeren venstertabletten. Voorzien van stadswater, elektriciteit (dag- en nachttarief), teledistributie, telefoon, parlofoon, en elektrische vloerverwarming (verbruikskosten: € 80/m.). Lateraal parkzicht (op Prinses Clementinaplein) vanuit de living en terras. Zéér gunstige zonoriëntatie. Gemeenschappelijke fietsenbergplaats voorzien in de kelder. Het werkingskapitaal: € 73/m.

Het betreft het Zuidwestelijk georiënteerd appartement op de vijfde verdieping (links) en begrijpende :

A) IN PRIVATIEVE EIGENDOM:
Ruime inkomhal (3,64 x 2,61) + parlofoon en reeks ingemaakte kasten (voordeur + judasoog),- sas + ingemaakte kasten,- toilet,- zonnige living (7 x 4,26) met gemetste sierschouw + open haard (nieuwe PVC-ramen + super-isolerende glas),- nieuw-ingerichte keuken (5 x 1,72) met terrasdeur, en keukenblok (onder- & bovenkasten in witte meubelplaat) + ingebouwde dubbele inox afwasbak, inductiekookplaat, dampkap, heteluchtoven, en koelkast-diepvriezer (nieuwe ceramiek tegelvloer & dito faience),- terras (2 x 1,26) + débarras,- badkamer met ligbad, lavabo, en elektrische boiler,- slaapkamer (6,21 x 3,05),- 2de slaapkamer (5,16 x 2,91) + terrasdeur,- terras (2,44 x 0,96) + débarras,- en 2 kelderbergingen nr. 12-5/A (3,13 x 1,22) en 5-5/A (1,78 x 1,21) ;
B) IN MEDE-EIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID:
371/3.094-sten in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

Dit appartement is, qua ligging, werkelijk “het neusje van de zalm”! Het is er prachtig en standingrijk wonen. Op een boogscheut van de Koninklijke Stallingen en “Petit-Paris”. Op wandelafstand van de Zeedijk, 't bosje en winkels.

Notariskosten : voor eerste en enige gezinswoning : 10.300 € of in alle andere gevallen : 21.150 €


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch