U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

MOOI & IN-STAP-KLARE “2 SLPK-APPARTEMENT” MET GROTE GARAGE + ZONNIGE TUIN

Dit appartementsgebouw werd op traditionele wijze opgetrokken in 1977, en omvat: a) gelijkvloers: met inkom- & tussenhal, traphal, fietsenberging, en 4 garages; * b) 3 verdiepingen: met telkens 2 appartementen. Voorgevel tot aan de verdieping in natuursteen, en bovenste gedeelte in wit-geglazuurde brieken. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Buitenschrijnwerk in Merantihout + dubbele beglazing. Zadeldak met zwarte gegolfde pannen + onderdak in menuiserite, en grote standvensters. De eigenaar van het appartement heeft het alleenrecht om gebruik te maken van de tuin, de koer, en de autostandplaats net voor de garage nr. 2. In de tuin staat een verzorgd houten tuinhuis-châlet (3,05 x 2,10). De koer-terras (7,44 x ,05) werd recentelijk herbetegeld. Er is een gemeenschappelijke fietsenbergplaats op het gelijkvloers. Zeer lage algemene kosten (geen lift * geen syndicus). Het appartement is vrij bij akte, heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 70 m², een beschermd volume van 186 m³, en is voorzien van stadswater, elektriciteit, teledistributie, parlofoon, telefoon, riolering, en individuele centrale verwarming (aardgas - condensatie-wandgenerator). Tegelvloeren in de meeste vertrekken. De garage is 11,66 m. diep, en biedt plaats voor 2 auto’s (elektrisch sectionale poort vooraan + opendraaiende poort a/d achtergevel).

Het betreft het appartement type A op de 1ste verdiep + garage nr. 2 op het gelijkvloers, en omvattende:

A) IN PRIVATIEVE EIGENDOM:
hal (3,61 x 1) + ingemaakte vestiairekast,- toilet met w.c. & lavabo + vernieuwde H.R.+ aardgas-wandgenerator,- badkamer (2,25 x 1,03) met ligbad, toiletmeubel + ingebouwde lavabo & hangkast,- 2 slaapkamers (3,25 x 5,17 en 2 x 3,95),- L-vormige woonkamer (36 m²) met salon + sierschouw (in rustiek metselwerk & openhaard), en eetplaats,- balkon,- keuken (2,50 x 5) met terrasdeur, en keukenblok met boven- en onderkasten + ingebouwde oven, keramische kookplaat, Novy dampkap, en frigo-diepvriezer,- terras (6,68 x 0,70) + debarras & buitentrap (naar de koer en tuin),- garage (40 m²) met smeerput, lavabo, afgietbak, aansluiting voor was- en droogautomaat, en regenwater,- alsmede het uitsluitelijk gebruik van het deel van de koer en van de tuin ;

B) IN MEDE-EIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID:
Het appartement met 150/1.000- sten en de garage met 25/1.000sten van de gemeenschappelijke delen en waaronder de grond
Zonnig en welgelegen, aan de westelijke rand van de Stad-à-Zee (halverwege Sint-Jan en Mariakerke). Op amper een boogscheut van een bushalte en van de standingrijke verkaveling ‘Koninginnedal’. Op wandelafstand van het strand van Mariakerke. Amper 600 m. van de toekomstige Stedelijk Zwembad, de Wellington Golf- & renbaan. Nabij winkels, supermarkt en op ca. 1,50 km van het stadscentrum. Goede en regelmatige bus- en tramverbinding.

Notariskosten : voor eerste en enige gezinswoning : 10.020 € of in alle andere gevallen : 22.250 €


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch