U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

WELGELEGEN “3 SLAAPKAMERS-APPARTEMENT” MET MOGELIJKHEID TOT AANKOOP GARAGE

De residentie ‘SILVER BEACH’ is een keurig, zonnig & welgelegen appartementsgebouw, stevig en op traditionele wijze gebouwd in 1980, op een perceel bouwgrond van 1.401 m². Langs de voorgevel is een doorlopend terras voorzien afgeschermd door gemoffeld aluminium + veiligheidsbeglazing. Langs de achtergevel is er een terras (bereikbaar vanuit de beide achter-slaapkamers). Geïsoleerde spouwmuren. Akoestische en thermische vloerisolatie. Buitenschrijnwerk in gelakte aluminium (deels vernieuwd) + dubbele beglazing. Verzorgd vol-eiken parket in de living. Keramische tegelvloeren in de hall, w.c., keuken, berging, en badkamer. Novylon in de achterslaapkamers. Fineer-eiken binnendeuren. Vanuit de living, keuken, en voor-slaapkamer is er een prachtig open zicht op de Japanse tuin en de Koninklijke villa. Het appartement is vrij bij akte, en heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 98 m² (+ 13,75 m² terrassen), en een beschermd volume van 276 m³.

Voorzien van parlofoon, stadswater, elektriciteit, teledistributie, telefoon, en centrale verwarming en warmwaterdistributie d.m.v. gemeenschappelijke H.R.-aardgasgenerator). Gemeenschappelijke fietsenbergplaats (toegankelijk via de garagepoort). De koper van het appartement krijgt de 1ste voorkeur op de aankoop van de garage G/37 (6 x 3) in de ondergrond, voor de prijs van 50.000,00 EUR. Algemene Onkosten: €81/m (+ garage: €6/m).

Het betreft het appartement op de tweede verdieping, en begrijpende :

Inkomhal,- toilet met w.c. + lavabo,- zonnige & luchtige living (34 m²) + nieuwe terras-schuifdeur,- keuken (3,50 x 2,80) met terras-schuifraam, en L-vormig keukenblok (onder- en bovenkasten in witte meubelplaat) + frigo-diepvriezer, en ingebouwde dubbele inox afwasbak, keramische kookplaat, en dampkap,- terras (15 x 0,70) toegankelijk via keuken, living en voorkamer * met prachtig parkzicht,- berging (2,75 x 0,80),- sas,- vernieuwde badkamer (2,10 x 1,95) met douche, 2 lavabo’s, hangwc, handdoekradiator, en aansluiting wasautomaat (nieuwe tegelvloer & faience),- voor-slaapkamer (3,40 x 3,15) + terras-schuifraam (laminaat-parket),- 2de slaapkamer (4 x 3,15) + terrasdeur,- achter-terras + débarras,- en 3de slaapkamer (3,60 x 2,75) * elektrische rolluiken in de achterslaapkamers.;

Centraal, zeer wel, en standingrijk gelegen, op amper een boogscheut van het strand (Petit-Nice) en het Japanse tuin (Koninklijke villa) en de Venetiaanse Gaanderijen. Op wandelafstand van het Stadspark, Stedelijk Zwembad, tramhalte, hippodroom, restaurants, bakkers, slagers, winkels, Casino-Kursaal, Marie-Joséplein & handelscentrum (Adolf Buyl).

Notariskosten : voor eerste & enige gezinswoning: € 20.500 of in alle andere gevallen : € 31.680


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch