U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

RECENT 2-SLAAPKAMER APPARTEMENT + ZONNIG TERRAS - 8400 Oostende

Omschrijving

De residentie ‘Beluga’ is een keurig appartementsgebouw, stevig en op traditionele wijze opgetrokken. Het omvat een kelderverdieping: met oprit, fietsenberging, vuilniskelder, tellerkelder, 13 autostandplaatsen en 22 private provisiekelders, de gelijkvloers met inkom- & tussenhal, lift, traphal en 1 winkel, 3 verdiepingen met telkens 4 appartementen, duplexverdieping met 3 duplex appartementen en 2 appartementen. Verzorgde voorgevel met thermische isolatie (houtwolcementplaten). Alle scheidingsmuren zijn ontdubbeld en zijn uitgevuld met polystyreenplaten. Alle vloeren zijn voorzien van een geluidsabsorberende en thermische isolerende laag schuimbeton + akoestische vilt. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Deels zadeldak met dakpannen + 15 cm rockwol, deels plat dak + isolatiepanelen in polyurethaan. De bewoonbare oppervlakte van het appartement bedraagt 67,78 m². Buitenschrijnwerk in PVC voorzien van hoog-rendementsbeglazing. Keramische tegelvloeren in alle woonruimtes. Het appartement is voorzien van videofoon, stadswater, elektriciteit, internet, distributie, digitale tv, telefoon, aardgas, individuele verwarming : condensatieketel ‘Vaillant‘ op aardgas en ventilatiesysteem type C. Dit perfect geïsoleerde appartement is zeer energiezuinig en zon-gericht. De algemene maandelijkse kosten bedragen: 75 €/maand.

Het betreft een appartement op de eerste verdieping:
A) IN PRIVATIEVE EIGENDOM:
Hall met voordeur + judasoog, videofoon,- woonkamer (5,70 x 5) met terrasschuifraam,- zonneterras (1,52 x 2,33) met bankirai vloerbekleding,- half-open keuken (1,80 x 2,80) met kasten, dubbele spoelbak, keramische kookplaat, dampkap, combi-microgolfoven, koelkast, vaatwasautomaat en faience,- berging met CV en was aansluiting,- nachthall met glazen deur,- toilet met hang-wc en meubel+lavabo,- badkamer (1,90 x 1,70) met ligbad + douche wand, dubbel badkamer meubel en faience,- voor-slaapkamer 1 (4,18 x 2,70),- achter-slaapkamer 2 (9,36 m²) met ingemaakte kast,- kelder (1 x 1,88).

B) IN MEDE-EIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID:
Appartement: 44 /1.000-sten in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.
Kelder: 2 /1.000-sten in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

Zonnig & welgelegen, aan de rand van de Stad-à-Zee in de wijk Sint-Jan, nabij het shoppingscenter van de Torhoutsesteenweg. Gelegen aan scholen, de Sint-Janskerk, op 1 km van het strand van Mariakerke en op 2 km van het stadscentrum. Vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer: regelmatige busverbinding (halte op 250 m) en met de wagen: dichtbij belangrijke verbindingswegen en snelweg (op 1,60 km).

Notariskosten : voor eerste en enige gezinswoning: 9.140 € of in alle andere gevallen : 19.540 €


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch