U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

INSTAPKLAAR ‘2-SLPK.-APPARTEMENT’ + TERRAS

In een welgelegen, keurig en goed onderhouden building met aanhorigheden, stevig en op traditionele wijze opgetrokken in 1967, op een perceel bouwgrond met een breedte van 11,95 m. op een diepte van 30 m.. Omvattende: a) gelijkvloers: met inkom- & traphall (in granitosteen), 2slpk-appartement, inrit (met houten poort), 7 bergplaatsen, koer, 4 garages, en een gemeenschappelijke fietsenberging, en * b) 3 verdiepingen: met telkens twee 2slpk-appartementen. Voorgevel in geglazuurde gevelsteen. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Gerenoveerd en geïsoleerd platdak, belegd met roofing. Goed onderhouden collectieve verwarmingsdistributie (d.m.v. hoog vermogen mazoutketel Chappée). Individuele warmwaterdistributie d.m.v. aardgas-geiser. Buitenschrijnwerk in kunststof (witte PVC), met super isolerende dubbele beglazing. Het appartement heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 79,10 m² en een beschermd volume van 241,25 m³, en is vrij van gebruik. Laminaat parket in de woonkamer en slaapkamers. Tegelvloeren in de inkomhall, badkamer, w.c., keuken, balkon, en terras. Per appartement is er een bergplaats voorzien in de doorgang naar de koer. Zeer lage algemene kosten (geen lift * geen syndicus). Voorzien van parlofoon, elektriciteit, teledistributie, internet, telefoon, riolering.

Het betreft het appartement op de derde verdieping ‘links’, en verder begrijpende:

Inkomhall (3,10 x 2,10) + vestiairekast & parlofoon,- living + loggia (4,95 x 3,80) met sierschouw (nieuw laminaat-parket),- nieuw-ingerichte keuken (3,35 x 1,80) met keukenblok voorzien van onder- en bovenkasten (witte meubelplaat) + ingebouwde dubbel inox spoelbak, keramische kookplaat, oven, dampkap, en frigo (witte faience),- balkon (1,20 x 1,05) + ingemaakte kast,- badkamer (2,10 x 1,90) met ligbad en toiletmeubel + ingebouwde lavabo,- toilet met hang-w.c.,- 1ste slaapkamer (4,50 x 3),- en 2de slaapkamer (4,50 x 2,60) + terrasdeur,- en zonnig terras (4,80 x 1) + bergkast.

Welgelegen, in een aangename buitenwijk aan de westelijke rand van het centrum van Oostende (tussen Petit-Paris en Sint-Jan). Op een boogscheut van de Sint-Janskerk, Elisabethlaan, school, en bakker & slager. Goede & regelmatige busverbinding. Op wandelafstand van Vogelzangpark, ’t Bosje (Maria-Hendrikapark), en zeedijk.

Notariskosten : Voor eerste en enige gezinswoning : € 7.800 of in alle andere gevallen € 17.700


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch