U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

LUCHTIG HOEK-APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS AAN DE GOLF

De residentie ‘Florina’ is een hoek-appartementsgebouw, stevig en op traditionele wijze opgetrokken. Het omvat een kelderverdieping met stookplaats, en diverse private kelderbergingen ; een gelijkvloers met gemeenschappelijke vernieuwde inkomhall (nieuwe bel- en videofoon installatie), tussenhall & trapzaal, vernieuwde lift (conform de veiligheidsnormen) en 2 appartementen ; en 5 verdiepingen met elk 2 appartementen. De voorgevels werden gerenoveerd in 2015. Het buitenschrijnwerk is te vernieuwen (offerte te binnenkort te verkrijgen op kantoor). Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 66,50 m², en is voorzien van stadswater, elektriciteit, distributie, digitale tv, internet, videofoon, telefoon, en van centrale verwarming en warm water met een gemeenschappelijke installatie op stookolie. Tegelvloeren in de hall, keuken en badkamer. Laminaat vloerbekleding in de living en slaapkamers.

Het betreft een aangenaam en luchtig hoek appartement op de eerste verdieping:

A) IN PRIVATIEVE EIGENDOM :
hall, luchtige hoek living (25,50 m²) met groen zicht,- keuken (1,70 x 2,65) voorzien van spoelbak, kunststof werkblad, kasten, kookfornuis en was/vaatwas aansluiting, badkamer met wc + lavabomeubel, ligbad met douchescherm en ventilatie,- twee slaapkamers (1 met ingemaakte kast – 2,80 x 3,50 – 2,62 x 2,85),- kelder (4 m²).

B) IN MEDEEIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID:
797/10.000-sten in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

Gelegen op de hoek van de Nieuwpoortsesteenweg en een éénrichtingsstraat, aan de westelijke rand van het stadscentrum, in de vernieuwde wijk aan de Wellington Hippodroom & Golfclub, In nabijheid van scholen, apotheek, winkels, bakkerij, slager en supermarkt. Op wandelafstand van het strand van Mariakerke en op 2,20 km van het stadscentrum en station. Vlotte bereikbaarheid, daar het gelegen is nabij verbindingswegen en de snelweg op 2,60 km. Er is een bushalte op amper 250m. Het appartement heeft een open zicht en veel lichtinval!

Notariskosten : voor eerste en enige woning: 4.141 € of in alle andere gevallen: 12.591 €


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch