U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

ZONNIG CENTRAAL GELEGEN 2-SLPK-APPARTEMENT

De residentie ‘West End’ is een keurig appartementsgebouw, stevig en op traditionele wijze opgetrokken in 1971, op een perceel bouwgrond van 149 m². Het appartement heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 100 m² en een beschermd volume van 287 m³. Het gebouw omvat: a) kelderverdieping: met stookplaats, 2 vuilniskelders, tellerkelder en 13 private provisiekelders ; * b) gelijkvloers: met vernieuwde inkom- & tussenhall, lift, traphall en handelsgelijkvloers* c) 8 verdiepingen: met op de eerste 3 verdiepingen telkens 1 appartement * 4de tot de 7de verdieping met telkens een appartement en een studio * 8ste verdieping: met 1 klein appartement. De buitengevels, het dak, de lift, en gemeenschappelijke inkomhall werden vernieuwd. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Vernieuwd buitenschrijnwerk in PVC (+ super-isolerende dubbele beglazing). Parket in de living. Tegelvloeren in de badkamer. Laminaat parket in de rest van het appartement. Het appartement is vrij bij akte, en is voorzien van videofoon, stadswater, elektriciteit (vernieuwd), teledistributie, telefoon, aardgas en van een gemeenschappelijke verwarming op aardgas (vernieuwd * digitale caloriemeters). Syndicuskosten: € 110/m. (w.o.: verzekeringen, onderhoud c.v. & lift, herstellingen, elektriciteit gemene delen, en huisvuilophaling).

Het betreft het appartement nr. 502, op de vijfde verdieping en verder begrijpende :

A) IN PRIVATIEVE EIGENDOM :
Inkomhall met videofoon + ingemaakte vestiairekasten,- zonnige living (29 m²),- keuken (11,30 m²) met keukenblok voorzien van ingebouwde dubbele inox spoelbak, aardgas-kookfornuis, dampkap, en nis voor koelkast,- berging (4,50 m²) met aansluiting voor wasmachine,- toilet met w.c. + lavabo, - badkamer (4,5 m²) met ligbad en toiletmeubel + ingebouwde lavabo,- 2 slaapkamers (respectievelijk 14 m² en 11 m²) waarvan 1 met ingemaakte kasten,- en privatieve kelderberging (2,50 m²).

B) IN MEDE-EIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID :
Achthonderdzevenenveertig/tienduizendsten (847/10.000-sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

Gelegen in het hartje van Oud-Oostende, op amper een boogscheut van het shoppingscentrum (Kapellestraat – Adolf Buylstraat), het Pauluspleintje, de Visserskaai, de markten, de Sint Petrus & Pauluskerk en de yachthaven. Vlakbij het strand en het station

Notariskosten : voor eerste en enige woning & hoofdverblijfplaats : 9.063,00€ of in alle andere gevallen : 19.433,00€


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch