U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

2-SLAAPKAMER APPARTEMENT MET GROOT TERRAS

De residentie ‘Batterijstraat’ is een keurig appartementsgebouw, stevig en op traditionele wijze opgetrokken. Het omvat: a) gelijkvloers: vernieuwde inkom- & tussenhall, traphall, trap (nieuwe trapbekleding), fietsenberging, appartement 1 + berging, voortuin en oprit - b) verdieping 1: met 2 appartementen – c) verdieping 2: met 1 studio. Vernieuwde voorgevel in crepi. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Platdak + terras bekleding in EPDM (zinken goten + afleidingen). De bewoonbare oppervlakte van het appartement bedraagt 99 m². Buitenschrijnwerk in geschilderd hout en achteraan in PVC + dubbele beglazing. Granieten venstertabletten. Binnendeuren in fineer eik. Het appartement is voorzien van parlofoon (nieuw), stadswater, elektriciteit (dag -en nacht tarief), distributie, telefoon, aardgas, individuele verwarming op elektriciteit (recente spaarkachels) en warmwaterdistributie (elektrische boiler). Het appartement is in het dak en de muren geïsoleerd.

Het betreft een op te frissen hoek-appartement op de eerste verdieping (zonder lift) :

A) IN PRIVATIEVE EIGENDOM :
Hall,- toilet, woonkamer (5,58 x 5,57) met sierlijsten,- keuken (3,15 x 1,90) met doorgeefluik, werkblad met spoelbak, microgolf, koelkast, diepvriezer, elektrisch kookfornuis,- L-vormig terras (5,3 x 1 + 1 x 8,35),- badkamer (2 x 1,80) met douche, lavabo en aansluiting voor was automaat,- voor-slaapkamer (3,13 x 4,50),- achter-slaapkamer (4,50 x 4,40),- overdekt achter-terras (1,20 x 1,60).

B) IN MEDEEIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID:
Appartement: 275 /1.000-sten in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

Zonnig & zeer welgelegen tegenaan de hoek met de Mariakerkelaan, aan de rand van de Stad-à-Zee en tegenaan de verbindingswegen (Torhoutse -en Nieuwpoortsesteenweg). In nabijheid van scholen, winkels, shoppingscenters en openbaar vervoer. Op 1,5 km van het strand van Mariakerke, op 2,7 km van het station en centrum en op 2 km van de snelweg. Vrij te parkeren in de straat. Ideaal voor mensen die zich snel willen verplaatsen.

Notariskosten : voor eerste en enige woning & hoofdverblijfplaats : 9063 € of in alle andere gevallen : 19.433 €


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch