U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

RUIM 2-SLAAPKAMER APPARTEMENT MET TERRAS MET GARAGE

De residentie ‘Liebaert’ is een keurig appartementsgebouw, stevig en op traditionele wijze opgetrokken. Het omvat: a) kelderverdieping: met stookplaats, tellerkelder, gemene kelders en 16 private provisiekelders - b) gelijkvloers: met inkom- & tussenhall, tellerkast, traphall, fietsenberging en 2 appartementen - c) 3 verdiepingen: met telkens 2 appartementen. Platdak, met roofing. De bewoonbare oppervlakte van het appartement bedraagt 79,92 m². Buitenschrijnwerk in kunststof (PVC) voorzien van dubbele beglazing vooraan. Kurk vloerbekleding in de woonkamer. Tegelvloeren in de hall, keuken, badkamer, toilet en op het terras. Vinyl in de slaapkamers. Muurtegels in de keuken, badkamer en toilet. Marmeren venstertabletten & entre-portes. Het appartement is voorzien van parlofoon, stadswater, elektriciteit (deels vernieuwd), internet, distributie, digitale tv, telefoon, aardgas, individuele verwarming aardgas kachel en warmwaterdistributie (gasgeiser). De algemene maandelijkse kosten bedragen : 53 €.

Het betreft een appartement op de derde verdieping (zonder lift) :

A) IN PRIVATIEVE EIGENDOM :
Hall met ingemaakte kasten,- woonkamer (5,40 x 3,85) met sierschouw + gaskachel,- keuken (3,70 x 2) met keukenblok voorzien van kasten, dubbele spoelbak, koelkast, diepvriezer, gaskookplaat, nieuwe dampkap en oven,- terras (1,50 x 1,30) met ingemaakte kast,- vernieuwd toilet,- badkamer (2 x 2,20) met douche, was meubel + lavabo en aansluiting voor wasautomaat,- 2-slaapkamers (3,80 x 3,30 - 3,80 x 2,55),- overdekt terras (1,30 x 6) met ingemaakte kast,- 2 private kelder bergingen (5,40 x 1,13 - 2 x 1,28),- garage (prijs inclusief 18.000 €).

B) IN MEDEEIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID:
Appartement: 1/8-sten-sten in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.
Garage: 25/1.000-sten-sten in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

Gelegen aan de rand van het stadscentrum, in het centrum van de Vuurtorenwijk, op amper een boogscheut van de spuikom. Slechts 2 km van het stadscentrum en Bredene. De Oosteroever heeft een goede bereikbaarheid: openbaar vervoer (bus -en tramhalte - station op 2,80 km), toeristische veerverbinding (centrum), kustbaan N34 Oostende-Knokke, op een boogscheut van het Kennedy-rondpunt en snelweg A10 (3,40 km). In nabijheid van winkels en scholen.


Notariskosten : voor 1ste aankoop & hoofdverblijfplaats : 6.487 € of in alle andere gevallen : 15.852 €.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch