U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

CENTRAAL GELEGEN 2- SLPK APPARTEMENT MET TERRAS

Dit appartementsgebouw is stevig en op traditionele wijze opgetrokken in 1964. Het omvat: a) gelijkvloers: met privatieve garage, de inkomdeur, hall, stookplaats centrale verwarming, trap en trapzaal * b) 3 verdiepingen: met telkens 1 appartement. Verzorgde voorgevel. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Plat dak, met roofing. De bewoonbare oppervlakte van het appartement bedraagt 82 m². Buitenschrijnwerk in Merantihout, voorzien van dubbele beglazing. Tegelvloeren in de keuken en badkamer. Laminaat in de living. Novylon in de inkomhal en slaapkamers. Het appartement is voorzien van parlofoon, stadswater, elektriciteit (conform gekeurd), internet, distributie, digitale tv, telefoon, aardgas, en vernieuwde individuele verwarming (januari 2017): brander ‘ HR Top ‘ op aardgas en warmwaterdistributie (elektrische boiler). Het appartement zal vrij zijn bij het verlijden van de akte.

Het betreft een appartement op de derde verdieping:

A) IN PRIVATIEVE EIGENDOM :

Inkomhal met parlofoon, nieuwe zekereringskast, toilet met wc,- living met sierschouw,- keuken met nieuwe keukenblok met koelkast, dubbele inox afwasbak, ceramische kookplaat, dampkap en nieuwe boiler,- vernieuwde badkamer met douche, toiletmeubel + lavabo en aansluiting voor wasmachine (mooie faience),- berging met nieuwe HR+ ketel,- 2 slaapkamers,- terras + berging.

B) IN MEDE-EIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID:

Een/vierde (1/4de) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.


Ligging: Gelegen in het hartje van Oud-Oostende, op amper een boogscheut van het Pauluspleintje en de Visserskaai, op ca 100 m. van de Sint Petrus & Pauluskerk en op minder dan 300 m. van de Groentenmarkt.

Notariskosten: voor eerste en enige woning: € 6.833 of in alle andere gevallen : € 16.333


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch