U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

VERZORGD 2-SLPK APPARTEMENT MET TERRAS & AUTOSTANDPLAATS

De residentie ‘Zeewind’ is een keurig appartementsgebouw, stevig en op traditionele wijze opgetrokken. Het omvat: a) kelderverdieping: met chauffagekelder, vuilniskelder, sas en degagement, hoogspanningscabine, de keldergang, de brandtrap, de manoeuvreerruimte voor wagens en oprit en 23 autostandplaatsen; * b) gelijkvloers: met inkom- & tussenhall, traphall, de bergplaatsen voor kinderwagens, de vuilniskamers en de oprit voor wagens met poort en 6 appartementen (type A en type B), verdeeld in 3 secties (links, midden en rechts in het gebouw) * c) 3 verdiepingen: met telkens 6 appartementen (type A en type B), verdeeld in 3 secties (links, midden en rechts). Verzorgde voorgevel in silexdallen. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Vernieuwd plat dak, met roofing en isolatie (voldoet aan de isolatienormen). De bewoonbare oppervlakte van het appartement bedraagt 73,38 m². Buitenschrijnwerk deels in hout, deels in PVC, voorzien van dubbele beglazing. Marmeren venstertabletten Parket vloerbekleding in de woonkamer. Tegelvloeren in de hall, badkamer en keuken. Laminaat in de slaapkamers. Het appartement is voorzien van videofoon, stadswater, elektriciteit, internet, distributie, digitale tv, telefoon, aardgas, collectieve verwarmings- en warmwaterdistributie (digitale caloriemeters * gemeenschappelijke brander op aardgas). Het appartement zal vrij zijn bij akte. Het appartement is zeer energiezuinig. De algemene maandelijkse kosten bedragen : +/- € 50.

Het betreft een appartement op de derde verdieping links (zonder lift) :

A) IN PRIVATIEVE EIGENDOM :
hall met videofoon –en belinstallatie,- woonkamer (3,96 x 5,28) met groot raam, plafond met dennen houten planchetten,- aansluitend een keuken met vernieuwde keukenblok en werkblad voorzien van vaatwasautomaat, koelkast, diepvriezer, elektrische kookplaat, spoelbak en dampkap,- toilet,- berging met elektriciteitskast, verluchtingsventiel, 2 legplanken,- slaapkamer 1 (4,06 x 2,82) met terrasdeur,- terras (3,25 x 1,11),- Slaapkamer 2 (2,84 x 4,08),- badkamer met ligbad, was meubel met lavabo en spiegelkast -en onderkast (wit),- ondergrondse autostaanplaats : nummer 13
B) IN MEDE-EIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID:
Tien/tweehonderddertigsten (10/230-sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

Voornaam en zonnig gelegen, aan de rand van het stadscentrum in de aangename wijk: “De Meiboom”. Op amper een boogscheut van het Kennedy-rondpunt (oprit autosnelweg). Nabij het Bosje “Maria-Hendrikapark” en AZ Damiaan ziekenhuis, op slechts 1,2 km van het station. Ideale ligging voor mensen die zich snel wensen te verplaatsen.

Notariskosten : voor eerste en enige woning: 6.756 € of in alle andere gevallen : 16.226€


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch