U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

2-SLPK APPARTEMENT MET LATERAAL ZEEZICHT

De residentie Stroombank is een flatgebouw, stevig en op traditionele wijze opgetrokken, op een perceel bouwgrond van 151 m². Het gebouw omvat: kelderverdieping: met private bergplaatsen, tellerskelder en stookplaats; gelijkvloers : met inkom- & traphal + lift en garagecomplex; c) 8 verdiepingen : met telkens één appartement. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Het appartement heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 62,13 m² en een beschermd volume van 171,47 m³. De voorgevel en het buitenschrijnwerk werden recentelijk vernieuwd (PVC ramen + super-isolerende dubbele beglazing). Merantiramen & terrasdeur achteraan + dubbele beglazing. De lift werd conform gemaakt aan de hedendaagse normen. Het plat dak werd vernieuwd en geïsoleerd. De elektriciteitstellers en de bel- en parlofooninstallatie werden vernieuwd. Het appartement is voorzien van parlofoon, stadswater, elektriciteit, teledistributie, telefoon, aardgas en collectieve centrale verwarmings- en warmwaterdistributie d.m.v. een H.R.+ generator op aardgas. Vast tapijt in living & slaapkamers. Ceramieke tegelvloeren in de hall, keuken, wc, en badkamer. Mooie faience in de keuken, badkamer en wc. Mogelijkheid om achter de hoek een grote garage (voor 2 auto’s) + fietsenbergplaats (11,54 m²) + koer (45 m²) aan te kopen, voor slechts € 59.500,00 (dit is een buitenkansje).

Het betreft een appartement op de tweede verdieping :

inkomhall (1,79 x 2,83) + parlofoon & zekeringskast,- living (27 m²) met loggia (zijdelings zeezicht),- keuken (2,26 x 1,62) met L-vormige keukenblok voorzien van onder- en bovenkasten + ingebouwde inox afwasbak, ceramische kookplaat & oven (Bosch), koelkast en dampkap,- toilet + lavabo,- badkamer (1,70 x 1,62) met ligbad en lavabo ,- slaapkamer 1 (3,53 x 2,63) met terrasdeur,- terras (3,53 x 2,63) + balustrade in inox,- slaapkamer 2 (8,50 m²),- en kelderberging.

Ligging: Zéér wel en toeristisch gelegen (tussen Mariakerke en het centrum van de Stad-à-Zee). Gelegen aan de Zeedijk, ter hoogte van het Hoger Technisch Instituut (KHBO), de Hippodroom, Wellingtongolfcourt en de Kinepolis. Op wandelafstand van de bibliotheek, het stedelijk zwembad, van het Casino en van het stadscentrum. Goede en regelmatige tramverbinding

Notariskosten : - voor hoofdverblijfplaats (+ hypotheeklening) : € 15.360; - voor hoofdverblijfplaats (zonder lening) : € 16.360; - in alle andere gevallen : € 17.860.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch