U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

RECENT 2-SLAAPKAMER APPARTEMENT + ZONNIG TERRAS

De residentie ‘Zeewind’ is een keurig appartementsgebouw, stevig en op traditionele wijze opgetrokken. Het omvat: a) kelderverdieping: met chauffagekelder, vuilniskelder, sas en degagement, hoogspanningscabine, de keldergang, de brandtrap, de manoeuvreerruimte voor wagens en oprit en 23 autostandplaatsen; * b) gelijkvloers: met inkom- & tussenhall, traphall, de bergplaatsen voor kinderwagens, de vuilniskamers en de oprit voor wagens met poort en 6 appartementen (type A en type B), verdeeld in 3 secties (links, midden en rechts in het gebouw) * c) 3 verdiepingen: met telkens 6 appartementen (type A en type B), verdeeld in 3 secties (links, midden en rechts). Verzorgde voorgevel. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Plat dak, met roofing. De bewoonbare oppervlakte van het appartement bedraagt 72,60 m². Buitenschrijnwerk deels in hout, deels in PVC, voorzien van dubbele beglazing. Tegelvloeren in de meeste woonruimtes. Laminaat in de slaapkamers. Het appartement is voorzien van parlofoon, stadswater, elektriciteit, internet, distributie, digitale tv, telefoon, aardgas, collectieve verwarmings- en warmwaterdistributie (digitale caloriemeters * gemeenschappelijke brander op aardgas). Het appartement zal vrij zijn bij akte. Het appartement is zeer energiezuinig. De algemene maandelijkse kosten bedragen : € 50.

Het betreft een appartement op de derde verdieping :

A) IN PRIVATIEVE EIGENDOM :

Inkomhal met vestiaire,- woonkamer met dolby surround systeem (glazen deur * plafond met grenen planchetten),- keuken met ceramische kookplaat, koelkast/diepvries en dampkap (faience),- berging,- toilet met wc,- badkamer met ligbad, lavabo en kasten (faience),- slaapkamer,- slaapkamer met inbouwkasten (verlaagd plafond * kurkwand) en met aansluitend terras (nieuwe tegels), autostandplaats nr. 6

B) IN MEDE-EIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID:

Tien /tweehonderddertigsten (10/230-sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

Ligging: Voornaam en zonnig gelegen, aan de rand van het stadscentrum in de aangename wijk: “De Meiboom”. Op amper een boogscheut van het Kennedy-rondpunt (oprit autosnelweg). Nabij het Bosje “Maria-Hendrikapark” en AZ Damiaan ziekenhuis, op slechts 1,2 km van het station. Ideale ligging voor mensen die zich snel wensen te verplaatsen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch