U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

PRACHTIG VERNIEUWD 2-SLAAPKAMER APPARTEMENT NABIJ ZEE * VERKOCHT BINNEN DE 6 WEKEN!

De residentie ‘San Calixto’ is een keurig appartementsgebouw, stevig en op traditionele wijze opgetrokken. Verzorgde voorgevel. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Plat dak, met roofing + isolatie. Het appartement werd grondig vernieuwd met luxueuze materialen in 2016. Buitenschrijnwerk in kunststof, voorzien van dubbele beglazing. Vernieuwde vol keramische tegelvloeren (eerste keuze * groot formaat) in de woonkamer, hall en badkamer. Nieuwe 'Quickstep' laminaat in de slaapkamers. Prachtige wandtegels in de badkamer. Vernieuwde voor gelakte binnendeuren. De meeste plafonds zijn voorzien van inbouwspotjes. Alle water -en elektriciteitsleidingen werden vernieuwd. Het appartement is voorzien van parlofoon, stadswater, elektriciteit, internet, distributie, digitale tv, telefoon, collectieve verwarmingsdistributie (nieuwe design radiatoren + digitale caloriemeters). Vernieuwde elektrische boiler. De bewoonbare oppervlakte van het appartement bedraagt 85 m². Het appartement is zeer energiezuinig.

Het betreft een appartement op de vierde verdieping :

A) IN PRIVATIEVE EIGENDOM:

Hall (8,25 m²),- ruime lichtrijke woonkamer (32,35 m²) met moderne sfeerhaard, open keuken (3,65 x 1,80) met hoogwaardige afwerking voorzien van kasten en lades met remsysteem, modern werkblad met dubbele afwasbak + kraan, ‘Wirlpool’ toestellen: keramische kookplaat, koelkast met vriesvak, combi-oven, vaatwasautomaat en dampkap,- berging (0,80 x 1,70) met was aansluiting,- toilet met handenwasser en ingebouwde kast + boiler,- badkamer (1,75 x 1,77) met inloop regendouche met led strip, wasmeubel met spiegelkast, lavabo en sierlijke kraan ‘Franke’, automatische verluchting,- 2 slaapkamers (5,25 x 2,81 * 4,26 x 2,80),- zuid-gericht terras (1,17 x 2,35) met bergkast,- privatieve kelder.

B) IN MEDE-EIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID:

Zevenhonderd/vijfduizend vijftig-sten (700/5.050-sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

Zeer wel, centraal & toeristisch gelegen, op amper een boogscheut van de Zeedijk (Albert I Promenade) en van het prachtige Leopoldpark, * op wandelafstand van het Casino, de Koninklijke villa, Marie-Joséplein (tram- en bushalte) en van de Adolf Buylstraat (het mondaine winkelcentrum van de Stad-à-Zee). Vlotte bereikbaarheid met openbaar vervoer.

Notariskosten : voor hoofdverblijfplaats : € 23.337 of in alle andere gevallen : € 25.837.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch