U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

LUXE 2-SLAAPKAMER-APPARTEMENT MET GARAGE * VERKOCHT IN AMPER 6 WEKEN!

De residentie ‘Spinnakker’ is een recent en luxueus appartementsgebouw in hedendaagse stijl, uniek gelegen in het domein Militair hospitaal. Het omvat: a) kelderverdieping: met garages, fietsenberging, vuilnis, teller -en private kelders; * b) gelijkvloers: met inkom- & tussenhall, lift, traphall en winkelpanden; * c) 5 verdiepingen. Verzorgde gevels met islolatie. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Plat dak met isolatie. Buitenschrijnwerk in gelakt meranti hout voorzien van hoog-rendement glas. De badkamers zijn voorzien van top producten (Grohe, Duravit, Geberit, Detremmerie,…). Ook zijn er automatische zeep -en handdoekdispensers voorzien van het merk ‘Tork’. De keuken is op maat gemaakt door ‘Diapal’. Verzorgde keramische tegelvloeren in alle woonvertrekken (anti slip tegels in de keuken). Betonnen dallen op de twee terrassen. Mooie faience in de badkamers, keuken en toilet. Prachtige massieve binnendeuren in Franse eik. Brand -en inbraak werende voordeur (RF30), de gem.inkomdeur en private voordeur kunnen automatisch geopend worden via de telefoon. Glazen schuifdeur met slot naar de woonkamer. In de slaapkamers werden er aanbouwkasten voorzien (met sloten). Alle muren en plafonds zijn voorzien van geschilderde vlies. Het appartement is voorzien van alarm, parlofoon, stadswater, telefooncentrale, internet, distributie, digitale tv, elektriciteit (dag –en nachttarief), aardgas, ontkalksysteem ‘Valeco’, individuele verwarming -en warmwaterdistributie: combi-condensatie ketel ‘Vaillant‘ op aardgas (design radiatoren) en ventilatie systeem D. Het appartement is zeer energiezuinig (fantastische zonne-oriëntatie) en gunstige EPC door de recente isolatietechnieken. Geschikt voor mindervaliden (sanitair met wandsteunen, schuifdeuren, aut.deuropening,...).

Het betreft een appartement op de tweede verdieping : Hall (3,06 x 1,30) met glazen schuifdeur,- berging (1,35 x 1,46) met wasaansluiting,- toilet,- slaapkamer (2,95 x 3,05) met aanbouwkasten, automatische overgordijnen en terrasdeur,- terras (3,40 x 2,20 * oost gericht),- badkamer (1,60 x 2,06) met was schaal, inloopdouche en schuifdeur,- ruim en zon-gerichte woonkamer (3,54 x 10,70) met verschillende terrasdeuren, open keuken voorzien van toestellen ‘AEG’: koelkast + diepvriezer, oven, vaatwasautomaat, inductiekookplaat ‘Atag’, spoelbak met kraan + sensor, nis microgolf,- groot L-vormig terras (11,50 x 2,20 * 3,40 x 2,20 * zuid-west gericht) met verlichting en watervoorziening,- slaapkamer (3,05 x 4,70) met aanbouwkasten,- badkamer met was schaal, inloopdouche en toilet,- private kelderberging,- ruime garagebox (45.000€ inclusief prijs) met brede, automatische poort. IN MEDE-EIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID: 393/100.000-sten in de gemeenschappelijke delen van de groep van gebouwen Militair Hospitaal waaronder de grond en ; 393/21.572-sten in de particulier gemene delen van zone G: Spinnaker en Parkeergarage 2 uit fase 2.2.

WONEN AAN ZEE IN EEN RUSTIGE & GROENE OMGEVING, aan de rand van het stadscentrum (3,70 km), vlak aan de duinen, strand en Fort Napoleon. De Oosteroever heeft een goede bereikbaarheid: openbaar vervoer (station op 2 tramhaltes), toeristische veerverbinding (centrum), kustbaan N34 Oostende-Knokke, op een boogscheut van het Kennedy-rondpunt en snelweg A10 (3,40 km). Op slechts 1 km van de ‘Carrefour’ en ‘Gamma’. De site is een mengeling van gerenoveerd historisch erfgoed en nieuwbouwvolumes. Het terrein wordt ontsloten via twee toegangen in de historische ommuring (Godtschalckstraat en Fortstraat) en heeft een directe doorgang naar het strand.

Verkoop onder registratie: voor hoofdverblijfplaats : 31.685 € of in alle andere gevallen : 34.185€ .


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch