U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

RUIM 3-SLPK APPARTEMENT MET TERRAS - V3 (ZONDER LIFT) * VERKOCHT IN AMPER 5 DAGEN AAN DE PRIJS !

Dit kleinschalig appartementsgebouw werd op stevig en op traditionele wijze opgetrokken in 1965. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 120 m² en een beschermd volume van 370 m³.

Het omvat: a) gelijkvloers: met vernieuwde inkom -en traphal, studio, gemeenschappelijke cv-ruimte/tellerruimte en 3 garageboxen * b) 3 verdiepingen: met telkens 1 appartement.

Licht-hellend plat dak, belegd met roofing.

Buitenschrijnwerk in PVC, voorzien van dubbele beglazing. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Overal prachtige, nieuwe tegelvloeren. Krukvloer in de badkamer. Tasso + mooi geschilderd overal. Nieuwe leidingen in de badkamer.

Het appartement is voorzien van parlofoon, stadswater, elektriciteit (dag -en nachttarief), teledistributie (ook slpk), telefoon, surround netwerk, individuele centrale verwarmings (aardgas) met nieuwe combi-ketel.

Het appartement zal vrij zijn bij het verlijden van de akte.

Het betreft het appartement nr. 3, op de derde verdieping en verder begrijpende :

Inkomhall,- Living (4,40 x 6,25) met nieuwe glazen deur,- ruime, vernieuwde keuken (4,40 x 2,80) met keukenblok met boven-en onderkasten spoelbak, keramische kookplaat, vaatwasautomaat en dampkap,- berging,- 3-slaapkamer (4,30 x 3,10 * 4,10 x 3 * 4,50 x 2,90),- badkamer (2,10 x 2,30) met nieuwe wasmeubel, douche, ligbad en aansluitingwasmachine (faience),- toilet,- ruim vernieuwd terras (14,50m²).

Zéér zonnig & welgelegen, aan de rand van het centrum van de Stad-à-Zee, op de wijk “Sint-Jan”, op wandelafstand van het shoppingscentrum Torhoutsesteenweg, op ca. 1,50 km van het strand en op 2,50 km van het stadscentrum. In nabijheid van de Sint-Janskerk, diverse winkels, beenhouwerij, bakkerij, ijzerwinkel, openbaar vervoer en diverse scholen. Goede en regelmatige busverbinding.

Do2636 Fi87


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch