PRACHTIG & UNIEK GELEGEN  2-SLPK-APP * VERKOCHT AAN DE VRAAGPRIJS!
Foto 1 van 1
PRACHTIG & UNIEK GELEGEN  2-SLPK-APP * VERKOCHT AAN DE VRAAGPRIJS!

PRACHTIG & UNIEK GELEGEN 2-SLPK-APP * VERKOCHT AAN DE VRAAGPRIJS!

omvattende:

A) IN PRIVATIEVE EIGENDOM :
het appartement: inkomhall met voordeur + judasoog, videofoon, en dubbele deur in fumé-glas (naar living),- sas + ingemaakte kasten,- toilet (blauwe faiënce),- living (6,20 x 4) met prachtig zicht op de Mercatordok & jachthaven (zonnig gans de dag),- keuken (5,75 x 2) met ingemaakte kast, en keukenblok (onder- & bovenkasten in witte meubelplaat), voorzien van ingebouwde inox afwasbak, elektrische kookfornuis, dampkap, en frigo-diepvriezer (blauwe faiënce (mooi zicht op de jachthaven),- nachthall met vestiaire + ingemaakte kasten,- badkamer met ligbad en lavabo (blauwe faiënce),- ruime slaapkamer (15m²),- balcon,- 2de slaapkamer (3,72 x 2,81),- en kelderberging nr. .. ;

B) IN MEDEEIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID:
De …. quotiteiten op duizend der gemene delen van het Complex, waaronder de grond (…./1.000-sten).

Vernieuwde buitenschrijnwerk (vooraan) in witte kunststof (PVC), en voorzien van dubbele beglazing. De residentie Claridge werd stevig en op traditionele wijze gebouwd in 1972.
Het appartement is voorzien van elektriciteit, teledistributie, telefoon, videofoon, centrale verwarming + koud- & warmwaterdistributie.

Gelegen in het hartje van Oostende, aan de Kapellebrug, op amper een boogscheut van het Station, de Delhaize, het Stadhuis, de visserskaai, en op wandelafstand van het klein strand (staketsel), de Casino, en het Maria-Hendrickapark (’t Bosje), en het park. Het appartement is onmiddellijk vrij van gebruik, en heeft een oppervlakte van 80 m². Gemeenschappelijke fietsenberging op het gelijkvloers.

De maandelijkse algemene onkosten (syndic + koud- & warmwater & chauffage) bedragen : € 125.,00
Do1746 Fi70