U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

VERNIEUWD HOEK-APPARTEMENT MET GROTE GARAGE * VERKOCHT AAN DE VRAAGPRIJS!

De residentie ‘Linda’ is een keurig appartementsgebouw, stevig en op traditionele wijze opgetrokken in 1978, op een perceel bouwgrond van 170 m², met een bewoonbare oppervlakte van 78 m² en beschermd volume van 208 m³. Volledig gerenoveerd appartement (in 2012), gelegen op de eerste verdieping, met ruime garage op het gelijkvloers (gelegen net naast de inkomhall). Gelegen in een zonnig georiënteerd appartementsgebouw met amper 5 appartementen, 6 garageboxen, fietsenberging, inkomhall, trappenhall en koer. Het beheer wordt gedaan door één van de mede-eigenaars, wat resulteert in een lage kost. Buitenschrijnwerk in Merantihout (wit geschilderd), voorzien van dubbele beglazing. Nieuw PVC-raam in de badkamer. In het appartement werd alles van A tot Z vernieuwd, zelfs de waterleidingen + afvoeren, alsook de elektriciteitsinstallatie. Nieuw en goed geïsoleerde vloerplaat (betopor isolatie van 7 cm voor 75 m²). Prachtige nieuwe ceramieke tegelvloeren in alle vertrekken. Nieuwe design binnendeuren. Oorspronkelijk was dit een appartement met 2 slaapkamers. De badkamer werd omgevormd tot was- en stookplaats. Individuele centrale verwarmings- en warmwaterinstallatie (d.m.v. een hoog-rendements+ wandketel op aardgas met warmwater-doorstroming en plaatstalen radiatoren).

Het betreft het appartement op de eerste verdieping rechts en verder begrijpende:

A) IN PRIVATIEVE EIGENDOM:
a) gelijkvloers: grote garage met afgietbak en aansluiting voor was- en droogautomaat;
b) eerste verdieping: appartement met hall + videofoon ( voordeur + elektronische deurspion of judasoog en glazen schuifdeur naar living),- zonnige en luchtige living (mooi open zicht),- open keuken (nagelnieuw ingericht), met keukenblok (in gelakte bronsachtige meubelplaat), voorzien van ingebouwde inductie-kookplaat (90 cm), vaatwasautomaat, inox spoelbak (moderne mengkraan), * 2de gelijkaardige keukenblok met laden + ingebouwde microgolf-combi oven en grote koelkast * en 3de keukenblok,- nachthall,- vestiaire,- toilet (moderne faiënce),- was- en stookplaats met Junkers Hoogrendement + wandgenerator, afgietbak, aansluiting voor wasautomaat en nieuwe zekeringskast (prachtige faiënce),- nieuw ingerichte badkamer met hang-wc, inloopdouche, toiletmeubel + 2 ingebouwde lavabo’s, handdoekradiator (sierlijke faiënce),- grote slaapkamer met T.V.-kast en dressing (met glazen deuren).

B) IN MEDE-EIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID:
Appartement: honderd vierenzestig/duizendsten (164/1.000-sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.
Garage: twintig/duizendsten (20/1.000-sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

Rustig, zonnig & residentieel gelegen, aan de rand van de Stad à Zee, op de voorname wijk ‘Mariakerke’, op amper een boogscheut van de bushalte, het marktpleintje en de Nieuwpoortsesteenweg (winkelcentrum) en op slechts 550 m van strand & zee.
Fi58 Do2152


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch