U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

INSTAPKLAAR 3-SLPK APPARTEMENT MET 2 TERRASSEN * VERKOCHT AAN DE VRAAGPRIJS!

De residentie ‘Ilias II’ is een keurig appartementsgebouw, stevig en op traditionele wijze opgetrokken in 2002, op een perceel bouwgrond van 158 m². Het appartement werd voor de eerste maal in gebruik genomen in 2010.Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 103 m² en een beschermd volume van 282 m³. Het omvat: a) kelderverdieping: met liftput, berging kinderwagens, vuilnislokaal, traphall met trap, fietsenberging, lokaal met tellers voor gas, lokaal met tellers voor water en elektriciteit en 3 private provisiekelders ; * b) gelijkvloers: met inkom- & tussenhall, lift, traphall en handels- of bureelruimte* c) 4 verdiepingen: met telkens één groot appartement * d) dakverdieping: met één duplexappartement. Voorgevel in geelrood genuanceerde gevelsteen. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Buitenschrijnwerk in PVC, voorzien van dubbele beglazing. Licht-hellend platdak, belegd met roofing. Eiken parket in de living en slaapkamers. Tegelvloeren in de hall, badkamer, toilet en keuken. Marmeren venstertabletten. Binnendeuren zijn schilderdeuren, glazen deur tussen hall en living. Elektrische rolluiken achteraan. Het appartement zal vrij zijn bij het verlijden van de akte Het appartement is voorzien van videofoon, stadswater, elektriciteit (dag- en nachttarief), teledistributie, telefoon, aardgas en van een individuele verwarmings- en warmwaterdistributie (centrale verwarming op aardgas * wandgenerator HR Top Vaillant).
Het betreft het appartement nr. 2 A, op de tweede verdieping en verder begrijpende:
A) IN PRIVATIEVE EIGENDOM:
Living (6 x 6,05),- terras + balustrade,- open keuken (2,10 x 2,45) in U-vorm met nieuwe koelkast, dubbele inox afwasbak, microgolfoven, oven, inox dampkap en vaatwasmachine, ceramische kookplaat (alles zo goed als nieuw) (mooie faience),- hall met videofoon (beveiligde deur),- toilet + lavabo,- nis voor vestiaire,- badkamer (3,95 x 2) met inloopdouche, toiletmeubel met ingebouwde lavabo en handdoekradiator (zelfde faience als tegelvloer),- slaapkamer 1 (2,80 x 3,85), berging met aansluiting voor wasmachine, wandgenerator en verdeelkast voor elektriciteit,- kinderkamer (2 x 2,75),- terras achteraan,- grote achter- slaapkamer (3,25 x 2,90) (alle slaapkamers hebben TV-aansluiting),- kelderberging K2.
B) IN MEDEEIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID:
• Appartement: honderd vijfenvijftig/duizendsten (155/1.000-sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.
• Kelderberging K.2: vijf/duizendsten (5/1.000-sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

Zeer centraal gelegen, in één van de betere handelsstraten van de Stad-à-Zee, op amper een boogscheut van het Mercatordok, het Stadhuis, Leopoldpark, winkels, openbaar vervoer, Petit-Paris en op ca. 500 m van de zeedijk.
Do 2230 Fi 52


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch