U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

1-SLPK-APPARTEMENT AAN ZEE * VERKOCHT AAN DE VRAAGPRIJS!

De residentie ‘Villa Scyllias’ is een keurig appartementsgebouw in villastijl, stevig en op traditionele wijze opgetrokken in 1986, op een perceel bouwgrond van 1.575,29 m. De buitengevels van het gebouw zijn recentelijk volledig vernieuwd. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Buitenschrijnwerk in Merantihout, voorzien van dubbele beglazing. Zadeldaken, belegd met zwarte, gegolfde dakpannen. Het appartementje is zo goed als “instapklaar”, en geeft rechtstreeks uit op de zijtuin (die oost-zuid gericht is en uitsluitend bestemd is voor de bewoners van het appartement zelf). Alle vertrekken zijn voorzien van keramieke tegelvloeren. Zopas werd de keuken gans vernieuwd. Ook de badkamer en toilet werden deels vernieuwd. Het appartement is voorzien van parlofoon, stadswater, elektriciteit (dag- en nachttarief), teledistributie en telefoon. Vernieuwde leidingen van water & sanitair. Elektrische verwarming (deels met accumulatiekachels en deels met convectoren). Het maandelijks elektriciteitsverbruik bedraagt: € 75 (zowel huishoudelijk als verwarming). Voorzien van een gemeenschappelijke fietsenberging en een grote zonnige achtertuin (iedere bewoner mag er zonnebaden). De bruikbare vloeroppervlakte van het appartement bedraagt : 46,27 m² en het beschermd volume : 126 m³. De algemene onkosten bedragen : € 34/m.

Het betreft het appartement type C, op het gelijkvloers
(aan de Oostkant van het appartementsgebouw), en verder begrijpende :
Inkomhal met berging en parlofoon,- living-keuken (24 m²) met accumulatiekachel en spik-splinter-nieuwe keukenblok voorzien van onder- en bovenkasten (in witte meubelplaat) + ingebouwde inox afwasbak, ceramische kookplaat, oven, dampkap en koelkast,- slaapkamer (3,05 x 3),- badkamer met ligbad, lavabo en aansluiting voor wasmachine,- toilet met wc + lavabo ;

Zéér zonnig, wel en toeristisch gelegen, op amper een boogscheut van het strand en tramhalte. Gelegen tussen de Zeedijk en het centrum van Mariakerke. Op wandelafstand van de duinen, winkels & supermarkt, bakkers, slagers, apotheek, de Wellington Golfclub & renbaan, Hippodroom, Kinepolis, de Koninklijke villa en het Casino-Kursaal. Regelmatige tramverbinding naar het centrum en de ganse kust.
Do2505 Fi78


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch