U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

HOGERE PRIJSKLASSE APPARTEMENT * VERKOCHT IN AMPER 3 WEKEN AAN DE VRAAGPRIJS!

De residentie ‘Odyssey’ is een keurig appartementsgebouw, stevig en op traditionele wijze opgetrokken in 2007, op een perceel bouwgrond van 480 m². Het omvat: a) kelderverdieping: met de autolift, parkeerplaat-constructie B-C-D, 25 private bergingen en 12 parkeerplaten; * b) gelijkvloers: met autolift, parkeerplaat-constructie A met 3 parkeerplaten, 5 privatieve bergingen, 2 winkelruimtes, inkom- & tussenhal, lift, traphal, fietsenberging en 2 vuilnislokalen * c) 8 verdiepingen. Voorgevel in witsteen. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Buitenschrijnwerk in aluminium, voorzien van super isolerende beglazing. Licht-hellend plat dak, belegd met roofing. Tegelvloeren in de meeste woonvertrekken. Parket in de slaapkamers. Het appartement zal vrij zijn bij het verlijden van de akte. Het appartement is voorzien van videofoon, stadswater, elektriciteit (dag- en nachttarief), teledistributie, telefoon, aardgas, en van een individuele verwarmings- en warmwaterdistributie (aardgas). Syndicuskosten: € 307/kwartaal.

Het betreft het appartement nr. 03.02, op de derde verdieping midden-links en verder begrijpende:
Inkomhal met ingemaakte kast (plafond met inbouwspotjes),- dubbele glazen deur naar living,- aansluitend terras,- open keuken met vaatwasmachine, dubbele spoelbak, ceramische kookplaat, dampkap, oven en koelkast/diepvries,- berging met aansluiting voor wasmachine en cv (Bulex),- toilet met handenwasser (faience),- badkamer met ligbad en toiletmeubel met ingebouwde lavabo,- 2 slaapkamers, meubelen blijven staan,- dubbele autostandplaats nr. P1 in de kelderverdieping met aansluitende berging (voorzien van elektriciteit).

Gelegen in het centrum van Oostende, op amper een boogscheut van het Casino-Kursaal, de Zeedijk en het Shoppingscentrum (Marie-Joséplein – Adolph Buylstraat).
Do2612 Fi93


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch