U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

RECENT APPARTEMENT MET 2 ZONNETERRASSEN - VERKOCHT AAN VOOROPGESTELDE PRIJS!

De residentie ‘Avenue’ is een recent en klassevol appartementsgebouw stevig en op traditionele wijze opgetrokken. Het omvat: a) gelijkvloerse verdieping: met gemeenschappelijke fiestenberging, teller ruimte, inkom- & tussenhall, lift, traphall * c) 4 verdiepingen + duplex verdieping. Pannendak en stuk plat dak + isolatie. Geïsolleerde buitengevels. Buitenschrijnwerk in PVC + super-isolerende beglazing, aan de straat kant is er accoustische beglazing + verluchtingsrooster voorzien. Mooie keramieke tegelvloeren in de hall, living-keuken, berging en toilet (extra opleg). Keienvloer in de badkamer. Kwaliteitsvolle laminaat in de slaapkamer. Vier ingebouwde plafondluidsprekers met (Multi-roomsysteem). De meeste plafonds zijn voorzien van inbouwspots. Muren behangen met Tasso + geschilderd. Prachtige faience in het toilet en de badkamer. Het appartement is voorzien van stadswater, elektriciteit (dag- en nachttarief), videofoon, internet, distributie, digitale tv, telefoon, ventilatie (systeem C), individuele centrale verwarmingsinstallatie (d.m.v. aardgas-condensatie-wandgenerator Bulex * er is een opleg betaald voor design radiatoren). Het appartement is zeer energiezuinig en heeft een gunstige EPC-score.. dit komt door de goede en recente isolatie technieken, doordat de living naar het zuiden gericht is (de andere appartementen zijn gespiegeld), overal is er led verlichting (soms met sensor) + zuinige CV brander. De algemene maandelijkse kosten bedragen : +/- 50 €. Klein beschrijf mogelijk. Ideaal als starters, vakantie of beleggingsappartement. De grootste troeven aan dit appartement zijn het loft gevoel de ligging en de zonneoriëntatie.


Het betreft een luchtig appartement op de eerste verdieping :

Ruime inkomhall met slaaphoek en glazen deur naar woonkamer (veel licht) met tv meubel en terrasschuifraam,- design open-keuken met werkblad en ronde eettafel in pepperino graniet voorzien van keramische kookplaat, spoelbak en combi-oven,- slim ingerichte berging met wasaansluiting, koelkast, automatische verlichting,- zonneterras (1,50 x 3,80 * zon van ochtend tot late middag * met opbouwvloer en privacy scherm),- toilet met hang-wc. en lavabo,- badkamer met inloopdouche en wasmeubel + lavabo,- slaapkamer (3,95 x 4,08) met aanbouwkast + bijhorend bed en terrasschuifraam,- zonneterras (1 x 4,13 * avondzon).


Ligging: Wel- en zonnig gelegen, op een boogscheut van natuurgebied (duinen) en het Duinenkerkje (begraafplaats van James Ensor). Op 1 km van de Zeedijk van Mariakerke en op 3,60 km van het station en centrum. Goede & regelmatige bus- & tramverbinding. Winkels en scholen net om de hoek.
Notariskosten : voor klein beschrijf : 9.737 € of voor hoofdverblijfplaats : 16.987 € of in alle andere gevallen : 19.487 €.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch