U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

2-slpk appartement met terras - VERKOCHT BINNEN DE MAAND AAN DE VOOROPGESTELDE PRIJS!

De residentie ‘De Vier Seizoenen 1 & 2’ is een keurig appartementsgebouw, stevig en op traditionele wijze opgetrokken in 2001, op een perceel bouwgrond van 1.031 m². Het gebouw omvat: a) gelijkvloers: met 28 garages, inkom- & tussenhall, lift, traphal, fietsenberging, berging voor kinderwagens en het vuilnislokaal * b) 4 verdiepingen: met op de 1ste en 2de verdieping telkens vier 2-slaapkamer appartementen en twee 1-slpk appartementen * op de 3de en 4de verdieping: vier duplex-appartementen met 3 slpk en twee duplex-appartementen met 2 slpk. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 75 m² en een beschermd volume van 201 m³. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Buitenschrijnwerk in PVC, voorzien van dubbele beglazing. Stijlvolle voorgevels in een paramentsmetselwerk van lichtbruine genuanceerde gevelsteen. Verzorgde zadeldaken, belegd met rode platte pannen. Tegelvloeren in de meeste woonvertrekken. Laminaat parket in de slaapkamers. Het appartement zal vrij zijn bij het verlijden van de akte. Het appartement is voorzien van videofoon, stadswater, elektriciteit, teledistributie, telefoon, aardgas, en van een individuele verwarmings- en warmwaterdistributie (elektrische verwarming: accumulatoren in de living, convectoren in de badkamer en slaapkamers).

Het betreft het appartement nr. A104 op de 1ste verdieping, en verder begrijpende :

A) IN PRIVATIEVE EIGENDOM:
Inkomhal,- living (8,42 x 3,80) met open keuken met L-vormige keukenblok en met elektrische kookplaat, oven, dampkap en dubbele inox afwasbak (witte faience),- zonneterras (3,20 x 1,20),- badkamer (2,42 x 1,72) met ligbad + douchescherm en toiletmeubel met 2 lavabo’s (marmerachtige faience),- berging (1,12 x 1,82) met aansluiting voor wasmachine, elektrische boiler, verdeelkast elektriciteit en plaats voor extra koelkast of droogkast,- apart toilet (marmerachtige faience),- kinderkamer (3,40 x 3),- grote slaapkamer (2,92 x 3,75).

B) IN MEDE-EIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID:
Tweeënveertig/duizendsten (42/1.000-sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

Rustig en wel gelegen, aan de westelijke rand van de Stad à Zee, in een aangename, residentiële & voorname wijk (tussen Mariakerke en Stene-Dorp). In de vierhoek: ‘Torhoutse-steenweg-Steensedijk-Elisabethlaan-Nieuwpoortsesteenweg’. Amper 1,20 km van het strand van Mariakerke en het nieuwe shoppingscentrum (Torhoutsesteenweg) en 2,5 km van het centrum (goede & regelmatige busverbinding).


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch