U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS - SNEL VERKOCHT !

De residentie ‘ De Wallen III ’ is een keurig appartementsgebouw, stevig en op traditionele wijze opgetrokken in 1971, op een perceel bouwgrond met een oppervlakte van 244 m², omvattende: a) kelderverdiep: met stookplaats, liftkoker, vuilniskelder, tellerkelder, 14 private provisiekelders, en 3 kelders van handersuitbatingen ; * b) gelijkvloers: inkomhall + brievenbussen en elektriciteitstellers, traphall, nieuwe lift, 2 private handelsuitbatingen ; * c) 6 verdiepingen: met telkens 2 appartementen ; * d) Technisch verdiep: met 2 studio’s. Voorgevel in witsteen. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Platdak, belegd met roofing. Nieuw buitenschrijnwerk (vooraan) in witte kunststof (PVC) + super-isolerend glas, en achteraan in Merantiehout + dubbele beglazing. Vinylvloerbekleding in de living en slaapkamers. Nieuwe tegelvloer in de badkamer. Alle slaapkamers hebben een toegangsdeur naar het terras. Terras belegd met niewe tegels Het appartement is vrij van gebruik, en is voorzien van videofoon, stadswater, elektriciteit (dag- en nachttarief), teledistributie, telefoon, en centrale verwarming & warmwaterdistributie (generator op aardgas). De voorkeur wordt gegeven aan de gezamelijke aankoop van het appartement + de autostandplaats voor de prijs van € 190.000,00.

Het betreft het appartement “F/2” op de 2de verdiep + kelderberging “F/2”, en verder begrijpende :

a) in private eigendom en uitsluitende eigendom:
open inkomhall met gepantserde voordeur + videofoon (vals plafond + inbouwspotjes),- ruime living-keuken (40,50 m²) met lange keukenblok voorzien van onder- en bovenkasten in meubelplaat (w.o. rolluikkast) + ingebouwde dubbele inox afwasbak, en aansluiting voor vaatwasautomaat, nissen voor oven, microgolf, en Amerikaanse frigo * 2de keukenblok met grote inductiekookplaat + dampkap (Novy), en aangebouwde eetbar,- toilet met w.c. + lavabo (marmeren vloer),- nachthall + vestiairekasten,- bergkast (+ spiegels),- moderne & vernieuwde badkamer (9 m2) met 2 toiletmeubels + ingebouwde lavabo + 2 spiegelkasten, handdoekradiator, kast voor was- & droogautomaat, douche met glazen schuifdeuren, w.c., en groot ligbad (grijze tegelvloer * witte faiënce),- slaapkamer (14 m²) met dressing + terrasdeur,- 2de slaapkamer (4,52 x 2,83) + terrasdeur,- terras (6 m2),- en kelderberging F/2 (5 m²) in het souterrain ;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:
640/10.000-sten) der gemene delen van het Complex, waaronder de grond.

De voorkeur wordt gegeven aan de gezamelijke aankoop van het appartement en de standplaats: 190.000€
Appartement: 165.000€ + Autostandplaats: 25.000€.
Zéér centraal, residentieel en standingrijk gelegen, in het hartje van de Stad-à-Zee. Op amper een boogscheut van het Leopold-park, het Mercatordok, het stadhuis, het gerechtsgebouw en de shoppingcentra “Adolf-Buyl- & Kapellestraat”. Op wandel-afstand van het station (tram en trein), de markten, ’t Bosje (Maria-Hendrikapark), het casino, Visserskaai, de Koninklijke villa, en de zeedijk.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch