U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

KLASSEVOL 2-SLPK-APPARTEMENT * VERKOCHT IN 3 WEKEN AAN DE VRAAGPRIJS!

De residentie ‘Elisa’ is een prachtig & statig en zonnig georiënteerd “appartementsgebouw in villastijl”, uniek gelegen in één van de mooiste en méést gedistingeerde villakwartieren van Oostende. Het gebouw werd stevig en op traditionele wijze gebouwd in 2002 en werd luxueus afgewerkt (zowel de gemeenschappelijke delen als de privatieven). Het omvat 2 standingrijke liften (die alle verdiepingen bedienen, met inbegrip van het souterrain). Vier verzorgde buitengevels, in een paramentsmetselwerk van lichtbruine genuanceerd gevelstenen. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Verzorgd buitenschrijnwerk, voorzien van isolerende dubbele beglazing. Verzorgd & majestueus zadeldak, belegd met rode platte tegelpannen (in gebakken aarde), voorzien van onderdak (in menuiserithplaat) en perfect geïsoleerd. Zinken hangdakgoten en dito afleidingen. Ieder appartement beschikt over een terras (over gans de lengte van het appartement). Dit villagebouw is omgeven van een zéér zonnig georiënteerde tuin (wordt uitsluitend onderhouden op kosten van de vrijberoepers die zich op het gelijkvloers hebben gevestigd) en diverse buiten-parkeerplaatsen. Oprit, parkingen en voetpaden belegd met betonklinkers. Deze residentie omvat: * kelderverdieping: met 25 ondergrondse autostandplaatsen en/of garageboxen (toegankelijk via een in- en uitrithelling met een geautomatiseerde sectionale poort en een lange oprit achteraan het gebouw, uitgevend op de Strandloperstraat), 25 private bergplaatsen, diverse lokalen (w.o.: één voor elektrische tellers, één voor watertellers, één voor huisvuil en één voor gastellers), trap + trapzaal en liftkokers + 2 liften. * gelijkvloers: chique algemene inkom & inkomhal, liften, trap + traphal, noodtrap + traphal, palier en 6 appartementen (thans omgevormd tot praktijkruimtes voor dokters, en advocaat). * en 4 verdiepingen: met elk 5 appartementen.

Dit luxueus appartement ligt op de 3de verdieping en is zo goed als ‘instapklaar’. Het heeft een benutbare oppervlakte van 112 m² (+ 14 m² terras) en een beschermd volume van 426 m³. Volgens het EPC heeft het een berekende energiescore van 118 (kWh/m²jaar). Het beschikt over een ruime én zonnige living met terrasdeur, met open keuken (prachtig & comfortabel ingericht). Het zonneterras is toegankelijk via de living en de beide kamers. De afwerking mag zonder schroom bestempeld worden als luxueus en chique, met o.m. prachtige marmeren tegelvloeren (in de hal, nachthal, toilet, living en keuken), sierlijke marmerachtige faience in de badkamer en toilet. Laminaat parket in de slaapkamers. Voorzien van stadswater, elektriciteit (dag- en nachttarief), teledistributie, internet, videofoon en individuele centrale verwarming (d.m.v. wand-condensatie-generator op aardgas). Er is een ruime kelderbergplaats voorzien.

De algemene onkosten van het gebouw bedragen amper € 61/maand (€ 737,47/jaar). Dit komt vooral omdat het onderhoud van de tuin ten laste valt van de eigenaars van het gelijkvloers, alsook door het feit dat de huuropbrengsten van gemeenschappelijke buiten-parkeerplaatsen (die eigendom zijn van de V.E.M. Residentie Elisa) aangewend worden als reservekapitaal.

OMSCHRIJVING VAN DE TEKOOPGESTELDE PRIVATIEVEN :

1. In de kelderverdieping :

a) (facultatief) De ‘autobergplaats nr. ‘11B/12’, omvattende :

- in private eigendom en uitsluitende eigendom:
De autobergplaats zelf (7,50 x 3,35), met haar ingangspoort (voorzien van elektriciteit) ;

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:
Zes/duizendenvierden (6/1.004-en) in de gemene delen van het gebouw, waaronder de grond ;

b) De berging nummer ‘12’ (2,35 x 0,93),

2. Op de eerste dakverdieping: Het appartement nummer ‘2.D.1.4.’, omvattende :

- in private eigendom en uitsluitende eigendom:
Ruime inkomhall (glazendeur naar living),- toilet met hang-wc en lavabo,- berging (1 x 2,05) (met aardgas-wandgenerator, en aansluiting voor wasautomaat),- ruime living (ca. 50 m²) met schuifraam naar terras, open keuken (2,70 x 2,70) met U-vormige keukenblok (hemel + inbouwspotjes) met inox afwasbak, inox hangdampkap, koelkast en ceramische kookplaat, terras (belegd met bankiraï), nachthall, 2de berging (2,40 x 0,90) (voorheen douchekamer), zij-slaapkamer (ca. 13 m²) met veluxraam (zicht op Elisabethlaan),- 2de slaapkamer (5,25 x 2,80) met TV-aansluiting en met terras rondom, badkamer (1,70 x 2,40) met ligbad + glazen douchewand, handdoekradiator, toiletmeubel met dubbele lavabo en toilet,- garagebox;

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:
Zesendertig/duizend en vierden (36/1.004-en) in de gemene delen van het gebouw en de grond .


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch