U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8480 Eernegem

Omschrijving

RECENT 2-SLPK APPARTEMENT MET TERRAS * VERKOCHT BINNEN DE MAAND!

Mooi en ruim 2-slaapkamer-appartement op de 2de verdieping van een recent gebouwd appartementsgebouw, met gelijkvloerse, eerste & dakverdieping (2 bouwlagen en zadeldak). Het omvat: a) kelderverdieping: met lokalen van elektriciteitsmeters en water- en gastellers; * b) gelijkvloers: met overdekte inkom/doorgang, de eigenlijke inkom met inkomdeur, traphal en lift, 4 appartementen en 12 garages achteraan het gebouw * c) 3 verdiepingen: met 3 appartementen op de 1ste verdieping en op de 2de + dakverdieping 1 appartement + 2 duplex-appartementen. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 109 m² en een beschermd volume van 319 m³. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Buitenschrijnwerk in PVC, voorzien van super-isolerende, dubbele beglazing. Marmerachtige tegelvloer in de hal, toilet, woonkamer, keuken, nachthal en berging. De beide slaapkamers zijn voorzien van 2 grote veluxramen (met zonnewering + verduistering) en laminaat. Het appartement is momenteel verhuurd aan € 530/maand. Het appartement is voorzien van videofoon, stadswater, elektriciteit, teledistributie, telefoon, aardgas en van verwarming op aardgas.

Het betreft het appartement nr. 2.9, op de tweede verdieping en verder begrijpende :
Inkomhal,- toilet met hang-wc en lavabo,- ruime woonkamer met eetplaats (videofoon) en aansluitend salon ,- terras (bankirai),- half-open keuken met keukenblok voorzien van dubbele inox afwasbak * 2de keukenblok met ingebouwde ceramische kookplaat, dampkap, heteluchtoven en koelkast (grijze faience),- nachthal (+ rookmelder),- badkamer met ligbad + douchescherm en toiletmeubel met lavabo (donkergrijze tegelvloer en witte faience) berging met aardgas-wandgenerator Junkers HR+,- 2 ruime achter-slaapkamers (waarvan één met grote nis voor kleerkast). Mogelijkheid om garage te huren of te kopen aan de achterzijde van het gebouw.

Rustig & welgelegen in het dorpscentrum van Eernegem, op wandelafstand van de markt (nabij grootwarenhuis, winkels, bakkerij, slagerij, banken en bushalte).
Do2616 Fi94


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch