U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8420 De Haan

Omschrijving

RECENT APPARTEMENT * VERKOCHT AAN DE VRAAGPRIJS!

De residentie ‘Strandloper’ is een keurig appartementsgebouw, stevig en op traditionele wijze opgetrokken in 1993, op een perceel bouwgrond van 550 m². Het omvat: a) gelijkvloers: met inkom- & tussenhall, traphall, tellers, drie garageboxen, 1 appartement met tuin * b) eerste verdiepingen: met 2 appartementen * c) tweede verdieping: met twee duplex-appartementen. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Buitenschrijnwerk in meranthi hout, voorzien van dubbele beglazing, slaapkamers zijn voorzien van een rolluik in kunststof + vliegenraam. Verzorgd zadeldak, belegd met dakpannen + isolatie. Het appartement is voorzien van tegelvloer. Marmeren venstertabletten & entre-portes. Het appartement is vrij bij het verlijden van de akte. Berekend energieverbruik : 247 KWh/m². Het elektrisch attest is niet volledig conform het AREI. Lage algemene kosten: 400€/jaar.

Het betreft het appartement nr. 2, op de eerste verdieping, en verder begrijpende :

A) IN PRIVATIEVE EIGENDOM :

inkomhall,- ruime woonkamer met groot terrasschuifraam,- half-open-keuken met u-vormige keukenblok, voorzien van boven –en onderkasten in meubelplaat, ceramische kookplaat, vaatwas, dampkap, spoelbak, koelkast, diepvriezer, eetbar,- zuid gericht en breed terras met 2 elektrische heathers,- toilet met handenwasser (faiënce),- berging met aansluiting wasmachine, elektrische installatie,- badkamer met douche, meubel met lavabo en kasten, aansluiting wasmachine,- slaapkamer 1,- slaapkamer 2,- grote garagebox met elektrische boiler en kasten, oprit (staanplaats).

B) IN MEDEEIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID:

Honderd honderdtachtig/duizend-sten (180/1.000-sten) in de gemene delen, waarionder de grond. (160/1.000-sten voor het appartement en 20/1.000-sten voor de garage).

Voorzien van stadswater, elektriciteit (dag-, nacht & accumulatie-tarief), teledistributie, internet, videofoon, en individuele elektrische verwarming- & warmwaterdistributie (spaarkachels & convectoren + elektrische boiler).

De Haan (die zo rustig sluimerend bij de zee ligt) is een weinig verstedelijkt ‘groen oord’, die er in geslaagd is om al de aangenaamheden van een verblijf aan zee te paren aan de aantrekkelijkheid die het platteland kan bieden. In de loop van gans zijn geschiedenis was de grootste bekommernis steeds: ‘de aanleg van een echt villa-park met behoud van zoveel mogelijk groen en van het niveau van de duinen’. Deze doelstelling werd dan ook op grandioze wijze bereikt. Het appartement is gelegen nabij het dorpscenstrum met groot aanbod aan diverse winkels, bakkers, beenhouwerijen, krantenwinkel, banken, supermarkt, apotheek, en school. Tram- en bushalte op wandelafstand. Do1973 Fi44


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch