U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8450 Bredene

Omschrijving

VERZORGD 2-SLAAPKAMER APPARTEMENT MET 2 TERRASSEN AAN ZEE

Residentieel, centraal en relatief rustig gelegen, op amper een boogscheut van het verkeersvrije shoppingcentrum (Duinenstraat) en de unieke duinen. Het betreft een perfect onderhouden appartement op de eerste verdieping aan de linkse kant van het gebouw, in een verzorgd appartementsgebouw, gekend onder de naam: “Residentie Duinenbries”, stevig en op traditionele wijze gebouwd met een vloerplaat in gewapend beton en thermische isolerende chappe en bevloering van 15 cm. Alle tussen verdiepingen zijn voorzien van akoestische isolerende chappe en bevloering van 10 cm. Verzorgde en geïsoleerde buitengevels, uitgevoerd in een volgevoegd paramentmetselwerk van licht-bruine genuanceerde gevelstenen + isolatie. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Scherphellend zadeldak, belegd met rode dakpannen (in gebakken aarde) + isolatie. Hanggoten en afleidingen in zink. Standvensters opgetrokken in hetzelfde metselwerk van de gevels. Buitenschrijnwerk in kunststof (PVC – dubbel geïsoleerd) + hoogrendementsglas. Het gebouw is voorzien van: a) gelijkvloers: prachtige inkomhall + brievenbussen + bel & videofoon, tussenhall + moderne lift, verzorgde trappenhall (treden in travertin), fietsenbergplaats en 2 appartementen; 3 verdiepingen met telkens 3 appartementen. Het appartement heeft een oppervlakte van 64 m². Keramische tegelvloeren in de hall, toiletten, living, keuken, overloop, en badkamer. Vynill vloerbekleding in de slaapkamers. Verzorgde muurtegels in de badkamer en keuken. Voorzien van stadswater, elektriciteit (dag- en nachttarief), videofoon en verwarming deels met spaarkachels, deels d.m.v. convectoren, warm water d.m.v. een elektrische boiler. Het appartement is zeer energiezuinig Zon van ’s morgensvroeg tot ‘s avond. De algemene onkosten (syndic, verzekeringen, onderhoud, lift, water & elektriciteit algemene delen,..) bedragen: € 76,30/m (zonder reservekapitaal). Vanuit de living en slaapkamers heeft men een open zicht doorheen de Antwerpenstraat. Het appartement kan eventueel bemeubeld aangekocht worden, ideaal voor tweede verblijf of belegging. Er is een mogelijkheid tot het huren van een garagebox. Het te koopgestelde eigendom omvat:
A) IN PRIVATIEVE EIGENDOM : inkomhall (6,80 m²) met vestiaire en voordeur met judasoog,- toilet met elektrische boiler,- luchtige living (25, 10 m²),- terras (3,20 x 1,20 - ochtendzon),- open keuken (1,70 x 1,80) met L-vormige keukenblok voorzien van kasten + dubbele afwasbak, keramische kookplaat, dampkap, warmeluchtoven, en eetbar met onderkasten,- badkamer (1,70 x 2,32) met wasmeubel + lavabo en ligbad (douchewand),- 2-slaapkamer (2,90 x 3,10 – 2,58 x 3,10 - met elks een terrasdeur),- terras (3,20 x 1,20),- berging (1,75 x 0,92) met nieuwe elektrische boiler ; B) IN MEDEEIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID: 174/1.000-sten in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

Gelegen op een boogscheut van het strand & de prachtige duinen, in een relatief rustige buurt deel uitmakend van het toeristisch centrum van de badplaats. Op slechts 50 m. van de Post en de winkelstraat en op 5 km van Oostende. Goede en regelmatige bus- en tramverbinding. Nabij diverse winkels, restaurants, apotheek, school en bus- & tramhalte.
Notariskosten : voor 1ste aankoop & hoofdverblijfplaats : 9524 € of in alle andere gevallen : 20.074 € .


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch