U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8450 Bredene

Omschrijving

NIEUWBOUW 2-SLPK APPARTEMENT MET 2 TERRASSEN * VERKOCHT IN 3 WEKEN

De residentie ‘NAUTIQUE’ is een prachtig en zonnig georiënteerd appartementsgebouw in hedendaagse stijl, uniek gelegen langs het Kanaal ‘Oostende-Brugge’, met een prachtig open zicht op het water en voorzien van grote zonneterrassen (zowel voor- als achteraan). Het gebouw werd stevig en op traditionele wijze gebouwd in 2014, en werd luxueus afgewerkt (zowel de gemeenschappelijke delen als de privatieven). Verzorgde voorgevel, tot aan de verdieping bekleedt met cederhout en tot aan het dak in witte gladde beton. Achtergevel in bruin genuanceerde gevelsteen. Deur- en vensterdorpels in blauwsteen. Verzorgd buitenschrijnwerk in kunststof (witte PVC), voorzien van super-isolerende, dubbele beglazing. Verzorgd hellend harddak, belegd met zwarte platte tegelpannen (in gebakken aarde), voorzien van onderdak (in menuiserithplaat) en perfect geïsoleerd. Zinken hangdakgoten en dito afleidingen. Ieder appartement beschikt over een deftig voorterras en een groot achterterras (over gans de breedte van het appartement). De residentie Nautique is onderverdeeld in 2 aparte secties, met elk : * gelijkvloers: chique inkom & tussenhal (+ doorgang naar garagecomplex), luxueuze lift, trap & traphal ; * 1ste & 2de verdieping: met elk 2 appartementen ; * 3de & dakverdieping: met elk 2 duplex-appartementen. Achteraan op het gelijkvloers zijn er 12 gesloten garages met een gemeenschappelijke geautomatiseerde sectionale inrijpoort en (brede) oprit. Naast de inrijpoort is er een gemeenschappelijke fietsenbergplaats, een bergplaats (voor huisafval) en 3 tellerplaatsen (aardgas, elektriciteit en aardgas). De algemene onkosten van het gebouw bedragen € 84 per maand.

Dit luxueus & nagelnieuw appartement ligt op de 1ste verdieping en is zo goed als ‘in-stap-klaar’. Het heeft een oppervlakte van 86 m² (+ voorterras van 9 m² en achterterras van 28 m²) en een bruikbare vloeroppervlakte van 65,19 m². Berekende energiescore: 126.675 (kWh/m²jaar). Het beschikt over een ruime, luchtige én zonnige living (met terrasschuiframen) + open keuken (prachtig & comfortabel ingericht). Het overdekt terras aan de straatkant is toegankelijk via de living en is voorzien van een berging. De afwerking mag zonder schroom bestempeld worden als luxueus en chique, met onder meer prachtige ceramieke tegelvloeren (in alle vertrekken), mooie faience in de badkamer en toilet. Sierlijke binnendeuren. Voorzien van stadswater, elektriciteit (dag- en nachttarief), teledistributie, internet, videofoon en individuele centrale verwarming (d.m.v. wand-condensatie-generator op aardgas).

Gelegen op amper een boogscheut van de grens met de Stad-à-zee, en recht tegenover het kanaal “Oostende – Brugge”, en op wandelafstand van de Sint-Jozefskerk, de Spuikom, het centrum van Sas-Slyckens, de Gemeentelijke sportvelden & zwembad, en het nieuwe shoppingscentrum. Slechts 4 km van het centrum van Oostende, en 2 km. van strand en duinen. Nabij een bushalte (goede en regelmatige busverbinding).


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch