U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8420 De Haan

Omschrijving

CHARMANTE VILLA * VERKOCHT NA AMPER 7 WEKEN AAN DE VRAAGPRIJS!!!

Charmante villa in fermettestijl, stevig en op traditionele wijze gebouwd in 1965, op een perceel bouwgrond van 1.297 m². Verzorgde buitengevels, wit geschilderd. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Verzorgd buitenschrijnwerk in PVC, voorzien van dubbele beglazing. Rolluiken.Verzorgd zadeldak, belegd met rode, gegolfde dakpannen. Terras belegd met blauwsteen. Ruime, zongerichte tuin. Tegelvloeren op het gelijkvloers. De woning zal vrij zijn bij het verlijden van de akte. Voorzien van stadswater), elektriciteit (dag- en nachttarief * nieuwe zekeringskast), teledistributie, telefoon, riolering en centrale verwarming (aardgas).

DE WONING IS VERDER ALS VOLGT INGEDEELD :
a) gelijkvloers: Inkomhal,- toilet,- living (ca. 40 m²) met sierschouw in rustiek metselwerk met speksteenkachel,- keuken met L-vormige keukenblok met dubbele inox afwasbak, elektrisch kookfornuis, dampkap en koelkast,- gang,- badkamer met dubbele lavabo, ligbad en toilet,- sas,- grote veranda,- slaapkamer,- wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast,- kelder,- garage,- stookplaats met gasgenerator,- zongerichte tuin met tuinhuis met dubbele garage en bergruimte
b) eerste verdieping: gang,- slaapkamer met lavabo en ingemaakte kast,- toilet,- zij-slaapkamer met lavabo en ingemaakte kast,- grote master-bedroom met ingemaakte kast,- grote badkamer met ligbad en toiletmeubel met dubbele lavabo.

De Haan (die zo rustig sluimerend bij de zee ligt) is een weinig verstedelijkt ‘groen oord’, die er in geslaagd is om al de aangenaamheden van een verblijf aan zee te paren aan de aantrekkelijkheid die het platteland kan bieden. De woning is gelegen in een rustige wijk nabij het centrum, duinen, manege en golf.

Do2450 Fi40


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch