U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8450 Bredene

Omschrijving

PRACHTIGE VILLA * VERKOCHT IN 5 WEKEN AAN DE VRAAGPRIJS!

Alleenstaande ‘villa’ (rustig gelegen in doodlopende straat), stevig en op traditionele wijze gebouwd in 1997 (door Verhelst uit Koekelare), op een perceel bouwgrond met een breedte van 20 m op een diepte van 30 m. Deze woning heeft een bebouwde oppervlakte van 110 m², een bruikbare vloeroppervlakte van 175 m² en een beschermd volume van 470 m³. Verzorgde buitengevels, in een paramentsmetselwerk van lichtbruine genuanceerde gevelsteen. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Voetpad en zonneterras belegd met betonklinkers. Verzorgd buitenschrijnwerk in Merantihout, voorzien van dubbele beglazing (rolluiken in de slaapkamers). Verzorgd zadeldak, belegd met zwart gelakte stormdakpannen (Koramix), onder-dak in menuiserith en perfect geïsoleerd. Zinken hangdakgoten en dito afleidingen. Eiken binnendeuren (design klinken). Plafond + inbouwspotjes in de living, en keuken. De voorplaats-bureau is nu ingericht als hobbyruimte, maar kan ook gebruikt worden als slaapkamer. Mooie ceramische tegelvloeren in de hele woning (de living, keuken, hall en toilet zijn voorzien van prachtige tegelvloeren in imitatie natuursteen). Zonnige en zeer verzorgde achtertuin (zuid-west geöriënteerd) met groot (betegeld) zonneterras, rotstuintje (+ fonten pompje),- 2de zonneterras (bangkirai), 3de zonneterras (cirkelvormig en met windscherm d.m.v. houten balkjes) en tuinhuisje (tuin omheind met Bekaertdraad). Voorzien van stads- & regenwater (citerne van 10.000 L), elektriciteit (dag- en nachttarief), teledistributie, internet, telefoon, surround systeem, centrale verwarming (d.m.v. generator op aardgas) en riolering.

DE WONING IS VERDER ALS VOLGT INGEDEELD:
a) gelijkvloers: inkom- en traphall (3,70 x 1,80) en beukenhouten trap,- toilet + lavabo (marmerachtige faience),- living (7,70 x 5,05) met sierschouw in natuursteen (Jura) + open haard (inbouwcassette + ventilatie),- aansluitende “open keuken” (3,15 x 2,60) met U-vormige keukenblok, voorzien van onder- en bovenkasten + eettafel (+ 2 stoelen) en ingebouwde dubbele afwasbak (kunststof), koelkast, oven, microgolfoven, ceramische kookplaat (90 cm) en dampkap (mooie faience * plafond in laminaat + inbouwspotjes),- voorplaat-bureau of hobbyruimte (4,30 x 3) met dubbele deur (naar living) en met loggia (prachtig open zicht),- berging/wasplaats (2,60 x 1,30) met hangkasten en aansluiting voor was- en vaatwasautomaat (mooie faience),- garage (5,40 x 3,30) met kantelpoort, onderkast + inox afwasbak, hydrofoor en tellers van water, gas en elektriciteit;
b) verdieping: overloop,- zij-slaapkamer (4 x 3,35),- badkamer (2,80 x 2,90) met sierlijke toiletmeubel + 2 ingebouwde lavabo’s, inloopdouche en nis + toilet (marmerachtige faience * veluxraam),- 2de slaapkamer (3,80 x 4,05),- stookplaats met aardgasgenerator (voor de centrale verwarming) en aparte geiser (voor de warmwaterdistributie),- 3de slaap-kamer (3 x 3,40) + zolderluik (+ houten trap),- en ruime zolder.

Gelegen a/d rand van de Heide en van het natuurreservaat “D’Heye-Blutsijde”, in een ware oase van rust & groen. Op een boogscheut van de unieke duinen en het strand en nabij de grens van De Haan. Goede en regelmatige tramverbinding. Bredene zit in de lift en heeft een speciaal karakter en biedt enorm veel op sportief gebied (tennis-, ruiter- zwem- en voetbal-faciliteiten, en buitengewone wandel- en fietsmogelijkheden). Gelegen op 3 km van De Haan, 7 km van Oostende en 14 km van Brugge. De Heide is een gehucht en groen oord, die rustig en sluimerend gelegen is bij de zee. Men is daar zéér goed in geslaagd om al de aangenaamheden van een verblijf aan zee te doen paren aan de aantrekkelijkheid die het platteland kan bieden.
Do2243 Fi29


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch