U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

WELGELEGEN STUDIO MET GROOT ZONNETERRAS + ZEEZICHT

De residentie ‘Royal Ascot’ is een schitterend en vooraanstaand appartementsgebouw, onderverdeeld in 4 aparte secties. De studio heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 34 m² (+ een zonneterras van 7 m²). Vanuit de living en vanop het terras heeft men een prachtig zicht op zee en strand. De sectie III van de Residentie Royal Ascot (alwaar de studio gelegen is op de 3de verdieping) begrijpt : a) kelderverdieping: met privatieve kelders en autostandplaatsen ; * b) gelijkvloers: inkom- & tussenhal + kast met brievenbussen, liftkoker met 2 liften, trapzaal met trap, fietsenbergplaats, 4 studio’s en 1 appartement ; * c) 13 verdiepingen: met telkens studio’s en appartementen. Licht hellend plat dak, belegd met roofing. Buitenschrijnwerk in meranti hout + dubbele beglazing. Tegelvloeren in de keuken, badkamer. Laminaat in de hall en woonkamer. Marmeren venstertabletten & entre-portes. De studio is voorzien van parlofoon, stadswater, elektriciteit, distributie, digitale tv, telefoon, aardgas en van een collectieve centrale verwarmings- en warmwaterdistributie (met condensatieketel op aardgas - 2011). Deze studio is onmiddellijk vrij van gebruik.

Het betreft een gemeubelde studio op de derde verdieping (met lift) :

A) IN PRIVATIEVE EIGENDOM :
Inkomhal (3,10 x 1,80) met grote kast,- living (5,90 x 4) met moderne wandkast +zetel bed en salontafel,- zonneterras (4,17 x 1,66) in silexsteen,- half-open keuken (1,50 x 2,13) met L-vormige keukenblok voorzien van onder- en bovenkasten (in witte meubelplaat) + ingebouwde inox afwasbak, koelkast+vriesvakje, elektrisch kookplaat en oven en dampkap,- badkamer (1,40 x 2,12) met zitbad, lavabo en toilet,- parking mogelijk: meerprijs: 25.000€ in de kelderverdieping.

B) IN MEDE-EIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID:
93/10.0000-sten + 2/10.000-sten (parking) in de gemeenschappelijke delen

Zéér zonnig, wel, en toeristisch gelegen (tussen Mariakerke en het centrum van de Stad-à-Zee), op amper een boogscheut van de Zeedijk, en achteraan uitgevend op de de Hippodroom & de Wellingtongolfcourt. Door het feit dat de studio recht uitgeeft op de 17 Oktoberstraat, heeft men vanuit de studio een prachtig zeezicht. Gelegen juist naast de Kinepolis. Op wandelafstand van de bibliotheek, het Stedelijk zwembad, van het Casino en van het stadscentrum. Goede en regelmatige tramverbinding (tramhalte op slechts 30 m. van de deur).

Notariskosten : voor eerste en enige gezinswoning : 4450 € of in alle andere gevallen : 13.020 €. (met parking : 6.372 € of 15.692 €)


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch