U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Stene

Omschrijving

VERZORGD 2-SLPK APPARTEMENT MET GARAGE * AAN DE VRAAGPRIJS !

De Residentie “ARGUS” is een keurig & verzorgd appartementsgebouw, gelegen net tegenover het AZ Damiaan ziekenhuis, stevig en op traditionele wijze gebouwd in 1990 op een perceel bouwgrond van 749 m² en omvattende: 1) gelijkvloers: met inkomhall, tussenhall + lift en trapzaal, appartementen, inrijpoort (met automatische poort) en diverse garages; 2) 4 verdiepingen + dakverdieping: met 5 appartementen + 5 duplex-appartementen. Buitenschrijnwerk in Merantihout, voorzien van dubbele beglazing. Gemeenschappelijke professionele waterontkalker. Er is een grote fietsenbergplaats ter hoogte van de inrijpoort (naar garages). Het tekoopgestelde appartement heeft een benutbare oppervlakte van 110 m². in de living. Tegelvloeren in de hall, toilet, living, badkamer en keuken. Vinylvloerbekleding in de slaapkamers. Elektrische rolluiken. Het appartement zal vrij zijn 2 maanden na het verlijden van de akte. Het appartement is voorzien van videofoon, stadswater, elektriciteit, teledistributie, telefoon, aardgas, en van een individuele centrale verwarming (aardgas) en warmwaterdistributie. Algemene kosten: € 110/maand incl. water, geen lift kosten.

Het betreft het appartement nr. C0 op het gelijkvloers en verder begrijpende:
A) IN PRIVATIEVE EIGENDOM:
Inkomhall met vestiairekast,- toilet + lavabo (faience),- ruime living (ca. 40 m²),- L-vormige keuken (4,20 x 2,70) met aansluiting voor vaatwasmachine, koelkast, oven, gaskookplaat, dampkap en dubbele inox afwasbak,- berging,- grote slaapkamer (4,35 x 2,80) met deur naar terras (2,50 x 1,60),- 2de slaapkamer (2,90 x 2,85),- badkamer (2,15 x 1,70) met douche en toiletmeubel met dubbele lavabo en garage G4.

B) IN MEDE-EIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID:
• Appartement: Zesenveertig/duizendsten (46/1.000-sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.
• Garage G 4: Vier/duizendsten (4/1.000-sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

Voornaam, rustig en zeer zonnig gelegen, aan de rand van het stadscentrum, in de aangename wijk: “De Meiboom“. Op amper een boogscheut van het Bosje (Maria-Hendrickapark) en van het Kennedy-rondpunt (oprit autosnelweg). Slechts 1,2 km van het station. Ideale ligging voor mensen die zich snel wensen te verplaatsen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch